Ljepota i relax 23. svibnja 2017.

Ugledni znanstvenik dr. Björn Örvar u Zagrebu otkriva kako do čvršće kože!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U četvrtak, 25. 5. u Zagreb dolazi dr. Björn Örvar kako bi predstavio revolucionarno znanstveno otkriće nagrađeno Nobelovom nagradom za medicinu. Riječ je o EGF – faktoru rasta koji stimulira kožu na samoobnovu, a svoju primjenu je pronašao u njegujućoj kozmetici marke Bioeffect.

Tko je dr. Björn Örvar i što je zapravo Bioeffect? Dr. Björn Örvar je znanstvenik, izvršni potpredsjednik i direktor znanstvenog odjela Bioeffecta te jedan od triju doktora znanosti u cijelom svijetu koji su uspjeli razviti postupak proizvodnje proteina preko biljaka.

Bioeffect EGF je rezultat napredne znanosti s radikalnim novim pristupom koji je svoj put započeo 2010. godine na Islandu nakon otkrića bioinženjeringa proteina EGF-a u biljci - ječmu. Aktivator rasta – EGF je zapravo protein čiji je zadatak signalizirati stranicama da pokrenu veću proizvodnju kolagena i elastina. Klinički dokazani učinci pomlađivanja, konkretno izmjereni rezultati o 60% debljoj i 30% gušćoj koži bili su do sada nešto nemoguće u kozmetičkoj industriji.

"Namjera nam nije bila mijenjati filozofiju njege kože, ali ipak smo to napravili!"

Kako je to uopće moguće, povjerit će vam dr. Örvar Björn u dvorani škole Vladimir Prelog u Ulici grada Vukovara 269, 25.5. s početkom u 19 sati.

Predavanje je besplatno, a svi zainteresirani, mogu se prijaviti putem maila: studiohbk@gmail.com ili telefonski na broj: 098 229352.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.