Ljepota i relax Prirodno lijepa 03. siječnja 2017.

Tri načina da ukloniš lak s noktiju bez acetona

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pretjerano korištenje acetona može izazvati glavobolju, iritaciju u očima, zagušenje u plućima i mučninu. Lak za nokte ne moraš uvijek skidati pomoću acetona - otkrivamo ti nekoliko tehnika za uklanjanje laka.

  • Topla voda - lak s noktiju možeš skinuti i toplom vodom. U posudu ulij toplu vodu, umoči prste u nju i drži 15 minuta. Nakon toga, lak za nokte će omekšati. Izvadi prste i trljaj ih krpom dok lak potpuno ne ukloniš.
  • Novi sloj laka za nokte - preko postojećeg laka nanesi još jedan sloj na nokte. Novi sloj će onaj već postojeći sloj učiniti mekanim. Nakon toga, uzmi vaticu i jednostavno utrljaj na nokte. To će ukloniti lak za nokte brzo i bez ikakvih komplikacija.
  • Dezodorans ili sprej za kosu - uzmi dezodorans ili sprej za kosu i stavi na vatu, a zatim nježno utrljaj na nokte. Kad lak za nokte potpuno ukloniš, u nokte utrljaj losion za tijelo.

Bolest zapisana na noktima

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.