Ljepota i relax 08. kolovoza 2016.

Tri jednostavna načina kako ojačati samopuzdanje

Sretna_Žena
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako ti je vrlo teško osjećati se privlačno i sigurno u sebe, svakako bi trebala razmisliti o tome na koji način možeš ojačati samopouzdanje. Za početak nemoj misliti kako nisi dovoljno dobra za nešto što želiš. U nastavku ti nudimo još tri savjeta koja možeš lako primijeniti.

Prihvati svaku pohvalu

Kada ti netko uputi kompliment, zahvalit se uz osmijeh. Nemoj umanjivati značaj komentara nepotrebnim objašnjenjima ili samopodcjenjivanjem. Zadrži se samo na onome što si čula i nemoj razmišljati što stoji iza toga.

Udalji se od ogledala

Kada žene provode više vremena ispred ogledala i ulažu više truda u dotjerivanje, manje su sretne. Poklanjanje previše pažnje izgledu troši puno energije koja bi se mogla uložiti u nešto što donosi trajnije zadovoljstvo.

Ispravi leđa i držanje

Staro upozorenje "Uvuci trbuh, ispravi ramena i izbaci prsa,“ možda si čula već niz puta, ali si možda smatrala da se ono odnosi samo na manekenke. No, osim što je ovaj položaj koristan za kralježnicu, on svaku ženu vizualno čini vitkijom i odaje dojam većeg samopouzdanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.