Ljepota i relax 12. travnja 2010.

Tretmane u Body Creatoru osvojili su...

Jolie1_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje 10 registriranih korisnika koji su u igri darivanja u četvrtak 8. travnja točno odgovorili na pitanje kako se naziva terapija bojom. Točan odgovor je 'kromoterapija', a korisnici koji su najbrže poslali ovaj odgovor od Body Creator centra na dar dobivaju po tri tretmana u Jolie kapsuli koja pomaže u topljenju masnih naslaga i celulita

Prvih deset koji su točno odgovorili i osvojili 3 tretmana u Jolie kapsuli su:

1. Valentina Vučković
2. Dragica Međeri
3. Nikola Rumenović
4. Ivana Šorša
5. Emina Lipovščak
6. Mihaela Zunić
7. Danijela Košćak
8. Zdenka Čanađija
9. Ivana Sekulić
10. Mirjana Tomić

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Jolie kapsula

Body Creatorova Jolie kapsula uistinu je izvor mnogih blagodati u samo jednom tretmanu. Osim što djeluje izrazito smirujuće i antistresno zbog terapije bojama ili kromoterapije, vibratorne masaže i terapije muzikom, samo jedan tretman u Jolie kapsuli pomaže i u topljenju masnih naslaga te umanjuje bol u mišićima.

Tretman u Jolie kapsuli se posebno preporučuje osobama pod stresom jer na tijelo i mozak istovremeno djeluju toplina, masaža, boje i glazba, te osobama s izraženim problemom celulita i problemom zastoja tekućine u perifernim dijelovima tijela.

Više info: www.bodycreator.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.