Ljepota i relax 09. siječnja 2017.

Top 5 razloga zašto početak godine može biti i tvoj novi početak

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nova godina je pred nama! Zamisli samo što sve možeš postići u 365 dana. Donosimo ti 5 razloga zašto je baš sada vrijeme za novi početak

  • Nova godina je novi početak. Kalendar se resetirao, brojčanik je ponovno na nuli. Novi početak ti može dati onaj polet koji je bitan da odluke koje donosiš budu dugoročne.
  • Početak godine je i dobar moment za to da "raskrstimo" sa prošlom godinom, pogotovo ako se baš i ne smješkamo kad je se sjetimo. Sve što je bilo možemo ostaviti iza sebe i krenuti iznova.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

3. Početkom godine i drugi ljudi su skloni razmišljati o novim navikama ili odlukama pa ti je lakše naći saveznika, možda nekog tko će zajedno s tobom krenuti vježbati ili tko će zajedno s tobom prestati pušiti. Lakše je kad imate društvo. Najbolji trening prema tvom horoskopskom znaku!

4. Cijela godina je pred tobom! Samo zamisli što možeš postići u 356 dana! Mogućnosti su nebrojene, na tebi je samo da odabereš u što želiš uložiti svoje vrijeme.

5. Zimsko vrijeme je doba kad smo ionako većinom u zatvorenom pa možemo dobro iskoristiti to vrijeme za introspekciju i zapitati se što želimo ostvariti u ovoj godini. Što bi se trebalo dogoditi u 2017., a da mi ona za godinu dana kad budem gledala unazad bude stvarno odlična?

Ako su te ovi razlozi motivirali da i ti započneš promjenu u svojem životu koja će ti donijeti više zadovoljstva, pridruži nam se na radionici Plan za moju najbolju godinu.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.