Ljepota i relax 11. svibnja 2012.

Terme Olimia - iskusi unutarnju promjenu

Olivia
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš odmor koji će ti omogućiti opuštanje i uspostavljanje ravnoteže tijela, misli i duha, posjeti Terme Olimia koje su smještene usred zelene pokrajine uz rijeku Sutlu. Odaberi između kvalitetnih apartmana i hotela, opusti se i uživaj u jedinstvenoj wellness ponudi te provjeri koje su prednosti selfness koncepta

Zabava i odmor za sve generacije

Terme Olimia, idealan kraj za kratki ili duži odmor, nalaze se usred zelene pokrajine uz rijeku Sutlu u općini Podčetrtak. Izbor željenog smještaja je velik –  za sve ukuse. Možeš birati između apartmana u kućicama apartmanskog naselja Lipa ili Aparthotela Rosa, te između dva hotela s 4 zvjezdice - Wellness hotela Sotelia i Hotela Breza.

U Termama Olimia udružena su dva termalna kompleksa – bazeni u Wellness centru Termalija s novim toboganom za najhrabrije, te novi prestižni Wellness Orhidelia. Svake godine početkom svibnja svoja vrata otvara i treći kompleks bazena – ljetno vodeno zabavište Termalni park Aqualuna.

Od ovog ljeta u Termalnom parku Aqualuna najavljeno je i novo dječje vodeno zabavište, veličine 550 kvadratnih metara, koje će imati četiri velika tornja, tematski obojana u safari kolibe s palmama, a uključivat će i preko 70 različitih efekata i dodataka za još interaktivniju igru – manje prevrnute kantice, vodeni pištolji, vodeni stošci, mreže, vodeni topovi, te velika kanta na vrhu tornja iz koje će se svake dvije minute preliti velika količina vode. Naravno, i još više tobogana!

Cjelokupna investicija novog dječjeg zabavišta bit će dovršena 23. lipnja i od tada će sve spomenute vodene atrakcije biti na raspolaganju posjetiteljima.

Selfness programi u Termama Olimia

Terme Olimia su prve u Sloveniji oblikovale novi koncept ''better aginga'' sa selfnessom, a koncept je prvenstveno namijenjen svim onim posjetiteljima koji traže još više vremena za sebe i svoj odmor.

Selfness predstavlja korak naprijed od privremenog opuštanja do trajne unutarnje promjene. Stručnjaci (od liječnika, masera do fizioterapeuta) sve više potiču pojedince da postepeno mijenjaju svoje životne navike, da se što zdravije hrane i da uz psihofizičke aktivnosti uspostavljaju ravnotežu tijela, misli i duha.

Rezultat toga je novi jaz – preporođeni život koji se očituje u poboljšanju općeg zdravstvenog stanja i osjećaja. Programi selfnessa u Termama Olimia za sada se održavaju u dva dijela: Olimski pristup, namijenjen otklanjanju bolova u kralježnici, te programi energijske medicine za uspostavljanje protočnosti meridijana i obnavljanja životne chi energije.

Više informacija potraži na www.terme-olimia.com.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.