Ljepota i relax 17. lipnja 2010.

Švicarska jabuka - izvor mladosti

Before-After1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Matične stanice švicarske jabuke Uttwiler Spätlauber štite i hrane ljudske matične stanice te ih stimuliraju u zaštiti od ultraljubičastog zračenja. Istraživanja su potvrdila da kreme koje sadrže ekstrakte ove vrste jabuke, kao što su kreme iz linije Rethyflex, smanjuju bore oko očiju za 15 posto nakon 4 tjedna korištenja

Prvi opisi švicarske jabuke Uttwiler Spätlauber pojavili su se sredinom 18. stoljeća kada je primijećeno da te jabuke mjesecima dulje ostaju svježe od ostalih vrsta jabuka. Kada se kora neobrane jabuke ošteti, ista kroz nekoliko dana u potpunosti zacijeli. Zbog kiselog okusa broj stabla jabuke Uttwiler Spätlauber je opadao, iako su jabuke imale dug vijek skladištenja.

Mnogi su se zapitali da li švicarska "super jabuka" može biti neotkriveni izvor mladosti. Švicarska tvrtka Mibelle Biochemistry odlučila je istražiti i analizirati švicarsku jabuku Uttwiler Spätlauber kako bi našla čudotvornu komponentu jabuke koja može zaustaviti starenje. Istraživanjem je nađeno da su neobično otporne matične stanice švicarske jabuke tajna dugovječnosti i samoobnavljanja jabuke.

U testovima matične stanice Uttwiler Spätlauber štitile su, hranile ljudske matične stanice, te ih stimulirale u zaštiti od ultraljubičastog zračenja. U daljnjim istraživanjima s kremama koje su sadržavale ekstrakte Uttwiler Spätlauber, na 20 dobrovoljaca tretirane su bore oko očiju, koje su se smanjile za 15 posto nakon 4 tjedna.

Kada su se pojavili iznimni rezultati istraživanja, više od stotinu kozmetičkih tvrtki širom svijeta zainteresiralo se za ekstrakte stare švicarske jabuke, te ih počelo dodavati kremama.

U našoj zemlji Rethyflex je prva i jedina ekskluzivna linija proizvoda koja koristi ekstrakte stare švicarske jabuke Uttwiler Spätlauber (PhytoCellTec) u pomlađivanju kože.

Rethyflex kreme:

Rethyflex kreme uklanjaju bore, pružaju potpunu njegu, obnovu oštećene kože i zaštitu vaše kože lica od sunca i drugih štetnih djelovanja.

Kreme Rethyflex linije sastavljene su isključivo od prirodnih sastojaka, bez dodataka umjetnih boja i konzervansa. U svijetu brojne poznate osobe poput Michelle Obama mogu zahvaliti svoj mladenački izgled ekstraktima jabuke Uttwiler Spätlauber (PhytoCellTec).

Tijekom lipnja možeš iskoristiti popust od 20 posto na pojedinačne proizvode.

Više info na: www.anti-age.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.