Ljepota i relax Wellness 11. travnja 2017.

Ružičasti Puni Mjesec: očekuj naboj energije i borbu za moć

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mir i harmonija su glavne osobine Vage, pa se zato Pun Mjesec u ovom znaku smatra idealnom prilikom da slavimo sve naše slabe točke i širimo dobru volju ljudima oko nas. Ipak, prvi takav proljetni puni mjesec smatra se posebnim i poznat je pod nazivom ružičasti Mjesec.

Ova godina neće biti naklonjena kompromisima koje Vaga toliko voli. Naime, Pun Mjesec u Vazi formirat će snažnu vezu s Plutonom, trgovcem moći. Borba za moć mogla bi narušiti odnose, a ciljevi će biti teže ostvarivi.

Zbog boravka u sauni bit ćeš opuštena, ali i ojačati imunitet

Isto tako, ovaj Puni Mjesec bi svojim snažnim nabojem energije mogao potaknuti i nas same da oslobodimo energiju unutar sebe, sve one stvari koje bismo možda htjeli, ali ne možemo kontrolirati. Pored toga, može se dogoditi da naglo shvatiš kako su osobni donosi i veze mnogo važniji od toga da sve uvijek bude po tvom, prenosi mindbodygreen.com.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Na privatnom i poslovnom planu, ovaj Puni Mjesec potiče da napokon napraviš nešto konkretno: potpiši taj ugovor, prihvati ponudu ili uđi u tu vezu o kojoj već neko vrijeme razmišljaš. Pritom, vodi računa o tome da točno znaš u što ulaziš i da odmah na početku jasno daš do znanja što i kako želiš.

Pluton upozorava na zakulisne igre. Pazi da sve pregovore vodiš otvoreno i jasno, bez dogovora "ispod stola". Ako primijetiš nešto sumnjivo ili mutno, povuci se čim prije. Pojavit će se i druge prilike, koje te neće koštati integriteta.

Možda dobiješ neku neočekivanu ponudu, iznenadno promaknuće ili povećanje plaće pod ovim moćnim okolnostima.

Uz ove savjete savladaj umijeće meditacije

Kako okrenuti sve ovo u svoju korist?

Suprotnosti se privlače

Iako svi volimo provoditi vrijeme sa sebi sličnima, nekad nije loše biti u paru s nekim tko je sasvim drukčiji od nas, tko zna kako nastaviti tamo gdje mi zapnemo. Takve, neočekivane kombinacije često budu najbolje i mogu osloboditi u nama stvari koje nismo ni sanjali da možemo.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Teži kreativnom kompromisu

Svađe su normalan dio svakog odnosa, a ako se s nekim ne možeš kvalitetno posvađati, e onda ga ne možeš ni voljeti. U svađi je bitna namjera i to je ono što razlikuje produktivnu raspravu od besmislenog vikanja. Dok god obje strane ulaze u konflikt s iskrenom namjerom da pronađu zajednički jezik, rezultat mogu biti samo pozitivna i kreativna rješenja.

Kako najlakše saznati koliko ti je sna potrebno

Teži unutarnjoj ravnoteži

Pogledaj u sebe, svoje zdravlje, prehranu, životne navike, osobne odnose... Gdje je i na koji način ravnoteža narušena? Što te sputava, ograničava, guši? Jednom kad otkriješ izvor svog unutarnjeg nezadovoljstva, moći ćeš započeti njegovo rješavanje.

Budi otvorena za promjenu

Najgora reakcija na promjenu je negodovanje. Promjene trebaš objeručke prihvaćati kao prilike za rast i razvoj, za rad na sebi. Ako neki dio tvog života stagnira, ovo je dobro vrijeme da pokreneš neku promjenu. Isto tako, ako si nešto ili nekog počela uzimati zdravo za gotovo, moglo bi ti se dogoditi naglo i neugodno buđenje iz te sigurnosti.

Uz ove savjete postat ćeš opuštenija i sretnija

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.