Ljepota i relax Wellness 22. studenoga 2017.

Riješi se stresa, zavoli sebe i pomozi oboljelima od malignih bolesti u isto vrijeme

Foto: Martina Cvek
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš se dobro osjećati? Dođi na event „Dobro se osjećam“, pokreni dobre vibre, smanji stres, poboljšaj svoje raspoloženje! Učini svijet boljim – prihod tvoje ulaznice pomaže oboljelima od malignih bolesti, osobama starije životne dobi kao i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi!

Humanitarni program rješavanja stresa

Na Tribini Grada Zagreba, Kaptol 27, 8.12.2017. od 17:00 do 20:00 održat će se humanitarni event pod nazivom „Dobro se osjećam“

Cilj programa „Dobro se osjećam“ je potaknuti žene kroz praktične i lakoprimjenjive savjete iz područja zdravog života, da se dobro osjećaju u svojem tijelu kako bi se lakše nosile sa stresom i drugim izazovima svakodnevice.

Donacija je 50 kn po osobi – sav prihod od eventa ide u humanitarne svrhe za potrebe Udruge P.I.N.K. (Pogled iz novog kuta) life – udruga koja pomaže osobama oboljelim od malignih bolesti, osobama starije životne dobi kao i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Event vode 4 zagrebačke poduzetnice koje se bave temama iz područja wellnessa i osobnog razvoja.

4 radionice za dobar osjećaj:

  1. Dobro se osjećam uz pokret i glazbu by Ivka Armanda Todorović
  2. Volim sebe i svoje tijelo by Helena Fjorović
  3. Čarolija na dohvat ruke by Sanja Plavljanić –Širola
  4. Dobro se osjećam uz esencije prirode - aromaterapija by Anamarija Pažin Morović

Ukopčaj se na snagu ženskog principa, podignite svoju energiju!

„Dobro se osjećam uz pokret i glazbu“ by Ivka Armanda Todorović (Angels Body & Emotions), 45 min

Duh, tijelo i emocije povezani su u neraskidiv spoj. Utječemo li na jedan segment, utječemo na sve. Kako bi bilo kada bi se mogle osjećati bolje s lakoćom i pritom se dobro zabaviti? Radionica koja će ti promijeniti percepciju otvorenosti i ranjivosti te podići energiju i osloboditi duh i tijelo. Buđenjem dvije zone - zone srca i zone zdjelice - ukopčaj se na snagu ženskog principa.

„Volim sebe i svoje tijelo“ by Helena Fjorović (Linea Snella – oblikovanje ženskog tijela), 45 min

Zato svom tijelu dajem hranu koja je uravnotežena i služi mom zdravlju, a ono mi vraća energijom i lijepim izgledom.

Radionica u kojoj ćeš osvijestiti koliko je važno što jedemo te naučiti neke trikove koje možda nisi znala. Ponekad su minimalne promjene dovoljne za velike rezultate. Doznaj koje i osjećaj se bolje.

"Čarolija na dohvat ruke" by Sanja Plavljanić Širola (Sretan dan), 45 min

U kojoj god životnoj situaciji ili fazi se nađemo, važno je znati se vratiti u ravnotežu i unutarnji balans. U tome nam puno pomaže stalna svjesnost da je pomoć i podrška uvijek u nama i oko nas - naša intuicija i naši nevidljivi pomagači. U ovoj ćemo radionici pričati o čaroliji koja nam je svima na dohvat ruke, u svakom trenutku.

"Dobro se osjećam uz esencije prirode – aromaterapija" by Anamarija Pažin Morović (Laurus Slow Spa), 45 min

Jesi li znala da se uz pomoć eteričnih ulja možeš osjećati bolje, poletnije, mirnije, sretnije? Jesi li znala da uz pomoć kapljice pravilno odabranih eteričnih ulja i pripravaka iz kuhinje možeš napraviti zdravu kozmetiku koja ne zagađuje tijelo niti okoliš? Saznaj kako na našem eventu. Upoznaj čarobna esencijalna ulja i nauči ih koristiti u svakodnevnom životu na jednostavan način.

O voditeljicama programa:

Helena Fjorović, 38 godina, je medicinska sestra rođena u Dubrovniku, živi u Zagrebu. S partnerom vodi uspješnu franšizu Linea Snella Zagreb Jug za žene. Posjeduje znanje iz psihijatrije, psihologije, komunikacije, nutricionizma. Završila edukaciju grupne psihoterapije, NLP –a. Voli raditi sa ženama i iznimno je veseli kad ih usreći i pomogne da promijene svoj život na bolje.

Ivka Armanda Todorović, 38, je suvlasnica i sukreatorica Angelsa Body and Emotions koncepta, instruktorica i motivatorica koja strast pretvara u stvarnost. Za sebe kaže kako je sretna i ponosna suvlasnica te suosnivačica studija Angels, koji je postao svojevrstan pokret među ženama, spajajući fizičku aktivnost s radošću druženja, upoznavanja sebe i avanturom proživljavanja vlastitih emocija.

Anamarija Pažin Morović, 42, Održava brojne radionice na temu aromaterapija i prirodna kozmetika te postaje edukator za wellness osoblje u Hrvatskoj ali i šire. Kreira wellness koncept Laurus Slow Spa, inspiriran ljepotama Hrvatske a koji je Premier Traveler, ugledni njujorški časopis uvrstio u 10 najboljih spa koncepata na svijetu. Danas ima svoju liniju mirisa za dom Spa Sense i Laurus Slow Spa, studio za aromaterapiju i duboko opuštanje u Zagrebu. Velika ljubav su joj aromaterapija i wellness, edukacija i spa koncepti.

Sanja Plavljanić-Širola je vlasnica Centra SRETAN DAN u Zagrebu, u kojem već 9 godina vodi raznovrsne edukacije osobnog razvoja, kroz koje je do sada prošlo već preko 1.000 polaznika. Najpopularnije su radionice Ostvarivanja želja, prema programu Sonie Choquette.
Sanja je također je i osobna i feng shui savjetnica te kolumnistica portala Živim.hr i časopisa Vita.

Kada? 8. 12.2017. od 17.00.-20.00. h
Gdje? Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, Zagreb
Kotizacija: 50 kn – sav prihod od eventa ide u humanitarne svrhe za potrebe Udruge P.I.N.K. (Pogled iz novog kuta) life – udruga koja pomaže osobama oboljelim od malignih bolesti, osobama starije životne dobi kao i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.