Ljepota i relax Wellness 12. ožujka 2017.

Pun Mjesec u Djevici tjera te da biraš između srca i uma i upućuje na rješenja

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puni Mjesec ušao je u znak Djevice ovog jutra i sa sobom donio vrijeme kulminacije, ispunjenje onoga što je započelo s mladim Mjesecom. U ovom slučaju, Mjesec nas pritišće da potražimo ravnotežu između svakodnevnih obaveza, fizičkog zdravlja, potrebe za redom koju uvjetuje Djevica te vizijom i sanjarenjem koje vežemo uz Ribe.

Ova konjunkcija može dovesti do svojevrsne krize - bilo promjene svijesti o samoj sebi ili naglog shvaćanja da ti nešto u životu nedostaje.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Racionalna Djevica naspram emotivne Ribe zahtjeva da biraš: um ili srce, praktično ili emotivno. Shvati to kao zlatnu priliku da bolje spoznaš samu sebe i svoje emocionalne potrebe.

Feng Shui - donosi li proljeće ljubav?

Vjerojatno već danima osjećaš približavanje nekih važnih odluka, odgovora na pitanja koja si otvorila još krajem ljeta. Upravo puni Mjesec baca novo, jarko svjetlo na ta pitanja i pomaže ti napokon izići na čisto sama sa sobom.

Izrazi se

Idealno je vrijeme da se izraziš i da napokon pustiš van sve ono što te već mjesecima potiho muči. Kroz sljedeća 2 tjedna, stvari će se iskristalizirati i jasnije ćeš vidjeti rezultate ove promjene. Do tada, ne nakupljaj u sebi osjećaje koje si osvijestila.

Pripazi samo da te prošlost ne povuče i zarobi. Ne zatvaraj se u misli o prošlim vremenima nego iskoristi ovu novu snagu da bi se pomirila s onim što je bilo i okreni se svojim bližnjima, produbljenju odnosa i izgradnji buduće sreće.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.