Ljepota i relax 04. kolovoza 2014.

Pšenične klice hidratiziraju kožu

Bocc-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U potrazi si za idealnom kozmetikom? Prošetaj do najbliže dm prodavaonice, ljepota je već tamo. Sastojci u Bocassy kremama su u najvećoj mjeri prirodnog porijekla te su dugogodišnjim istraživanjem dovedeni u idealni balans kako bi zadovoljili potrebe kože, a da je pritom ne umaraju i ne zasićuju

Hidratacija prirodnim sastojcima

Ispravne kombinacije vrlo jednostavnih i mnogobrojnih sastojaka u što izvornijim oblicima čine Bocassy proizvode pogodnim i učinkovitim za sve dobne skupine te različite namjene. Proizvodi su testirani za učinkovitost te dokazuju vidljivu pozitivnu promjenu na izgledu kože već nakon 4 tjedna redovnog korištenja kod svih ispitanika.

Lagana dnevna krema Bocassy zasigurno pokriva najveću skupinu korisnika zbog svog izrazito hidratantnog djelovanja te širokog spektra učinka. Ona je namijenjena ženama u dobi od 25-45 godina. Bocassy lagana dnevna krema najbolja dnevna njega za sve tipove kože u mlađim i srednjim godinama. Sastav ovog proizvoda zadovoljava osnovne dnevne potrebe, a prirodni sastojci neće zasititi kožu već poboljšati njezin optimalan tonus i hidratizirati je tijekom dana.

Bocassy Serum najjači je moisturizer u Bocassy liniji proizvoda za njegu kože, s dodanim djelovanjem na pojačano učvršćivanje i elastičnost kože. Serum je namijenjen svim dobnim skupinama kao zasebna dnevna njega za one mlađe populacije (25-50) te one u zrelijoj dobi (od 50+) kao dodatni proizvod dnevnoj i noćnoj njezi. Hidratacija i učvršćivanje kože dvije su najbitnije značajke Seruma, s djelovanjem dokazanim na 100 posto ispitanika. Kombinacija biljnih sastojaka i vitamina u ovom proizvodu je ključna za tu učinkovitost. Bocassy Serum idealan je za svaku namjenu jer vlaži kožu i zadržava vlažnost tijekom dana, te redovitom uporabom podiže opći nivo vlažnosti kože.

Smanjenje znakova starenja

Bocassy hranjiva dnevna krema jača je i potpunija dnevna njega koja svojim bogatim biljnim sastavom zadovoljava prvenstveno zreliju kožu kojoj je podizanje i zadržavanje razine vlažnosti i nutrijenata potrebnije. Zrelija koža slabije nadomješta te ubrzano gubi vlažnost i nutrijente stoga je ključno nadomjestiti i zadržati vlagu koju dobijemo korištenjem kozmetičkog proizvoda. Bocassy hranjiva dnevna krema kreirana je da spojem sastojaka zadrži vlažnost kože, no prvenstveno da utječe na smanjenje znakova starenja omekšavajući površinski sloj kože, hraneći ju vitaminima, mineralima i mastima koje ubrzano gubi.

Bocassy hidratantna noćna krema je izrazito učinkovita i bogata prirodnim izvorom tvari potrebnih za optimalan rad kože i njezin njegovan izgled, te pojačanu čvrstoću i elastičnost. Noću se koža prirodno pojačano regenerira i potrebno je poduprijeti taj proces s pravilnom kombinacijom ovlaživača i masti kako bi se nadomjestio i iskoristio nedostatak vitamina, minerala i masti koje gubimo s vremenom. Spoj sastojaka precizno je odabran u svrhu ovakve noćne revitalizacije kako bi pojačao čvrstoću kože te njezinu elastičnost koja, ako se održava na optimalnoj razini kao rezultat ima odgođenu pojavu vidljivih znakova vremešnosti kože.

Pšeničnim klicama zadržava vlažnost kože

Hidratantna gel-krema Bocassy razvijena je kao supplement proizvod cijeloj liniji proizvoda za njegu lica za potpunu hidrataciju te za korisnice koje žele njegu s vrlo malo ili bez ulja. Proizvodi bez ulja (masti) su izrazito nepovoljni za kožu jer mogu uzrokovati disbalans kožnih žlijezda, stoga ova gel-krema sadrži mali udio ulja pšeničnih klica koje svojim prirodnim svojstvima podržava zadržavanje vlažnosti u koži, a također je i prirodan izvor vitamina E, te glicerin koji zadržava i postupno otpušta vlažnost u koži. Bocassy hidratantna gel-krema potrebna je njega svakoj koži jer dokazano hidratizira tijekom 24-sata nakon samo jednog nanošenja čime čini kožu svježom i izdašnom, a pospješuje djelovanje ostalih proizvoda ako se koriste u kombinaciji s ovom gel-kremom.

Hranjiva noćna krema izrazito je bogata prirodnim uljima i mastima te biljnim ekstraktima koji dubinski i temeljito hrane kožu u noćno doba kada se odvija prirodni proces pojačane samo-regeneracije kože. Tada je potrebno podržati taj proces dodatnim unosom vitamina, minerala, masti i ostalih nutrijenata. Za dobar izgled zrelije kože odgovorne su između ostalih i masne stanice u dnu kožnog tkiva. Masne stanice su u velikom dijelu odgovorne za volumen, napetost i zaglađenost kože koja je najljepša u mlađim godinama te s odmakom vremena pokušavamo zadržati površinsku napetost i one kvalitete kože koje pripisujemo mladosti. Tijekom vremena koža ubrzano gubi vodu te ju čak i sporije nadomješta, no također se i masne stanice sporije razmnožavaju što utječe na sporiju izmjenu stanica u cijelom kožnom tkivu i na kraju rezultira na smanjenim volumenom kože, opadanjem čvrstoće, oslabljenim kolagenskim nitima što sve zajedno nazivamo zrelošću kože ili znakovima starenja.

Bocassy proizvodi ne sadrže parabene, silikonska ulja, ni bojila. Dermatološki testirano.

Više informacija doznaj na bocassy.com. Uskoro u svim dm prodavaonicama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.