Ljepota i relax 17. lipnja 2010.

Profesionalno izbjeljivanje zubi osvaja

Izbjeljivanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala do 10. do 16. lipnja, jedna registrirana korisnica osvojila je profesionalno izbjeljivanje zubi metodom "Total White" u stomatološkoj ordinaciji Cekić

Nagradno pitanje bilo je "Koji je glavni sastojak proizvoda za profesionalno izbjeljivanje zubi?", a točan odgovor: "Aktivni kisik".

Najsretnija registrirana korisnica koja je točno odgovorila i osvojila profesionalno izbjeljivanje zubi je:

Ana Šum

Dobitnica će putem e-maila biti obaviještena o načinu ostvarivanja dobivene usluge.

Za sudjelovanje u nagradnim igrama trebaš biti registrirani član portala www.zdravakrava.24sata.hr, pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Trajno izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi je vrlo popularno kao metoda koja može bitno popraviti izgled osmijeha, bez visoko invazivne stomatološke intervencije.

Kada se želi postići boja zubi svjetlija od one koju nam je dala priroda, koriste se "bleaching" proizvodi. Ti proizvodi se baziraju na aktivnom kisiku koji kemijskom reakcijom izbjeljuje zube. Najveći broj takvih proizvoda namijenjen je za profesinalnu uporabu, pa tako dolazimo do profesionalnog izbjeljivanja zubi.

Profesionalno izbjeljivanje zubi je proces koji se mora izvoditi pod nazorom doktora dentalne medicine i ako je proveden pravilno nema štetnih posljedica po zubno tkivo.

'Total White' metoda izbjeljivanja

Profesionalno izbjeljivanje zubi danas se radi na tri načina:

Prvi način je izbjeljivanje kod kuće pomoću individualno napravljenih udlaga za izbjeljivanje te upotrebom karbamid peroksida. Ovakvo izbjeljivanje obično traje 2 tjedna te je u širokoj upotrebi preko 20 godina.

Drugi način je izbjeljivanje u ordinaciji uz pomoć visokih koncentracija vodikovog peroksida. Ova metoda se koristi kada želimo brzo postići željeni rezultat ili je izbjeljivanje u kući nepraktično pacijentima.

Treća metoda koja se danas koristi je precizna kombinacija dviju gore navedenih metoda i koristi se kada se želi postići izuzetan rezultat. Ova metoda zove se "Total white" ili "Deep bleaching" i kod nje se tri puta, s razmacima od tjedan dana, izvodi izbjeljivanje u ordinaciji, a u međuvremenu osoba svaku večer nosi udlagu za izbjeljivanje kod kuće. Rezultat su za nekoliko nijansi trajno svjetliji zubi.

Više info: www.ordinacijacekic.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.