Ljepota i relax 14. srpnja 2016.

Vrijedan poklon paket BIOSOLIS osvojili su....

Kreme-Trbuh
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tražili smo da nam pošalješ svoj plan za zdravo ljeto kako bi pet čitatelja nagraditi BIOSOSLIS kremama za sunčanje. Dobitnici pokon paketa BIOSOLIS su Jelena Kovačević, Elena Taslak, Dora Bobovcan, Maja Tir Babić i Marijanka Pušić.

Kako bi tvoj godišnji odmor i aktivnosti na otvorenom protekli bez štetnih utjecaja sunčevih zraka, BIOSOLIS kreme za sunčanje s EcoCert certifikatom sadrže isključivo biljne i mineralne filtere koji, poput ogledala, reflektiraju UVA I UVB zrake te stoga pouzdano štite, a ne štete niti koži ni okolišu. 

Naši čitatelji su, bez obzira planiraju li svoj godišnji odmor provesti uz aktivnosti poput plivanja, planinarenja, sunčanja, vožnje biciklom ili neke druge sportske aktivnosti, naveli kako su svjesni potrebe za pravilnom zaštitom od sunčevih zraka.

Dobitnici pokon paketa BIOSOLIS su Jelena Kovačević, Elena Taslak, Dora Bobovcan, Maja Tir Babić i Marijanka Pušić. Dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila, a paket će stići na kućnu adresu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.