Ljepota i relax 13. prosinca 2016.

Plivajmo s dupinima - komunikacija metodom New Maudsley

Dupin
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pozivamo te na novo predavanje iz ciklusa Subote u Centru BEA pod nazivom "Plivajmo s dupinima - komunikacija metodom New Maudsley", predavačice prof. ped. Tončice Šiškov i mr.sc.Jelene Balabanić Mavrović.

Predavanje će se održati u subotu 17.12. od 11 do 13 h na adresi Ribnjak 38, Zagreb. Ovo interaktivno predavanje najava je ciklusa predavanja tijekom 2017.godine koje će se baviti pojašnjenjem metode New Maudsley, koju je u osnovnim crtama predstavila profesorica Janet Treasure u svome nedavnom posjetu Zagrebu.  

Negativne misli kod osoba koje imaju poremećaje hranjenja

Uz video snimke štetnih i korisnih načina komunikacije u obiteljima sa članom oboljelim od poremećaja hranjenja predavačice će pozvati sudionike na zajedničko promišljanje o stilovima komunikacije.

Porazgovarat će se o negativnim mislima koje se javljaju kako kod oboljele osobe tako i kod roditelja i bližnjih, te o ciljevima i očekivanjima djeteta i roditelja. Predavanje je namijenjeno roditeljima i bližnjima oboljelih od poremećaja hranjenja, ali i studentima i stručnjacima (nastavnicima, terapeutima, psiholozima, pedagozima i dr.) koji rade s djecom i mladima.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obaveznu najavu mailom na info@centarbea.hr

Osjećaj unutarnje praznine, zašto nastaje?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.