Ljepota i relax Wellness 11. travnja 2017.

Planetopijina srijeda s Petrom Brzović - pričamo o prošlim životima

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako se o regresoterapiji i iskustvu prošlih života s ciljem rješavanja zdravstvenih tegoba, emocionalnih traumi ili međuljudskih odnosa još uvijek premalo zna, ova tema oduvijek pobuđuje velik interes, a i sve je više onih koji se odlučuju na ovakav put osobnog razvoja i iscjeljenja.

Puno je razloga zašto baš ova metoda donosi nevjerojatno puno uvida koji pomažu bolje razumijeti sebe, svoje trenutno stanje, odnose koje imamo u životu ili pak spoznati svrhu duše.

Ružičasti Puni Mjesec: očekuj naboj energije i borbu za moć

Putovanje duša, Prošli životi i paralelne stvarnosti, Čuda se događaju, samo su neki od naslova bestselera najpoznatijih svjetskih autoriteta na temu prošlih života kao što su Micheal Newton, Mira Kelly i dr. Brian Weiss.

 | Author: Makronova Foto: Makronova Na sutrašnjoj Planetopijinoj srijedi  gošća je Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja koja je svoje znanje stekla školovanjem pod vodstvom Paula Auranda i Allison Axinn, članova edukacijskog odbora u Institutu Michaela Newtona, čija je i asistentica pri edukaciji drugih terapeuta u svijetu.

Zbog boravka u sauni bit ćeš opuštena, ali i ojačati imunitet

S Petrom razgovaramo o prošlim životima, životima između života, o našoj svijesti i podsvijesti te pohranjenim sjećanjima u tijelu i kako ih osloboditi. Saznat ćemo i kako djeluje regresoterapija, kamo odlazimo u stanju hipnoze i koje vrste regresije postoje?

No, najvažnije, saznat ćemo kako nam u sadašnjem životu pomažu sjećanja iz prošlih života i zato nam se pridružite u srijedu, 12. 4. u 19 sati u Makronovi!

Cijena ulaznice je 20 kuna, a moći ćeš kupiti i knjige po promotivnim cijenama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.