Ljepota i relax Prirodno lijepa 07. srpnja 2016.

Pitanja koja si trebaš postaviti prije odluke o estetskom zahvatu

Lice
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Studije otkrivaju da pacijentice osjećaju kako ih je kvalitetno napravljen facelifting pomladio za deset godina. Je li kirurški zahvat pravo rješenje? Prije nego što doneseš konačnu odluku o tome trebaš li se podvrgnuti kirurškom tretmanu, postavi si sljedeća pitanja.

Može li moj problem riješiti zahvat?

 
Podočnjake i previše bora može, ali ne i emotivne probleme. Nezadovoljstvo partnerom, brakom ili poslom ne možeš riješiti na ovaj način. Probleme u životu i ne treba rješavati promjenom fizičkog stanja, a naročito ne kirurškim zahvatima. Budi iskrena prema sebi u pogledu razloga zbog kojih se želiš podvrgnuti operaciji. Možda shvatiš da bi trebala mijenjati neke druge stvari u svom životu pa čak i svoj pogled na stvari oko sebe. 
 
 

Jesu li moja očekivanja realna?

 
Osnovni cilj svih intervencija treba biti najbolji izgled za tvoje stvarne godine. U stvaranju takve slike, prije operacije ili nekog drugog zahvata, treba ti pomoći liječnik, a i je poželjno pitati za mišljenje i obitelj te prijatelje.
 

Zbog koga to radim?

 
Odgovor mora glasiti: „Isključivo zbog sebe!“

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.