Ljepota i relax Prirodno lijepa 16. siječnja 2017.

Još bolji Tjedan ljepote uz popuste i donaciju za 'djecu leptire'

Lice
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruženje kozmetičara hrvatske pokreće Tjedan ljepote koji će trajati u periodu od 6.2.2017. do 12.12.2017. Udruga koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije po četvrti put održava ovu akciju u kojoj sudjeluju renomirani saloni ljepote iz cijele Hrvatske.

Tjedan ljepote inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona. Cilj ove akcije, je omogućiti što većem broju građana da posjete najbolje kozmetičke salone diljem Hrvatske i isprobaju tretmane po jedinstvenoj cijeni od 100,00 kn dok im je realna cijena višestruko veća. Projekt služi i kao promocija kulture njege lica i tijela, te oživljava kozmetičku scenu u zimskom periodu.

Bogata akcijska ponuda uz humanitarnu notu

Odvija se u više od 50 kozmetičkih salona u Hrvatskoj. Time se želi pokazati kako odlazak u salone nije samo privilegija bogatih i slavnih. Nakon tjedna ljepote je i Valentinovo, a kada slavimo ljubav koja je ipak najvažniji dio ljepote. Tako tijekom najljepšeg tjedna svi imaju priliku pokloniti odabrane tretmane najdražima. 

Svoju ponudu iz prethodnih godina, saloni su nadopunili i proširili, ali i zadržali ono što je dobro i prepoznatljivo, svoju dozu humanosti koju su ovaj put usmjerili na Udrugu Debra, koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize, rijetke bolesti zbog koje djeca imaju toliku krhku kožu da oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Stoga se često navodi da imaju kožu poput leptirovog krila, pa zato oboljele i nazivamo 'djeca leptira'.

UKRH će 10 posto iznosa od kotizacija salona donirati ovoj udruzi s ciljem pomoći oboljelima i roditeljima.

Pravilna njega zrele kože kod kuće i u kozmetičkim salonima

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.