Ljepota i relax 08. studenoga 2016.

Jedva smo dočekali: Otvoreni sajmovi Interliber i Infogamer by Reboot

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi INTERLIBER, 39. međunarodni sajam knjiga i učila i INFOGAMER by Reboot.

Na svečanom otvorenju gospođa Danijela Franić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga izrazila je zadovoljstvo činjenicom da se i ove godine na Zagrebačkom velesajmu održavaju tri velika projekta: Interliber, Infogamer i Inova. „U 9 paviljona izložit će 950 izlagača iz 32 zemlje. Pozivam sve građane da nam se ovih dana pridruže ovdje na Velesajmu“, rekla je Franić.

Budućnost knjige nije ugrožena

Ministarstvo kulture svjesno je svih problema s kojima se suočavaju nakladnici i izdavači i odlučno je u njihovom rješavanju. Razgovori s njima traju. Budućnost knjige nije ugrožena i interes za knjigu postoji. Svima nama želim da ovih dana uživamo u knjigama“, rekla je Dubravka Đurić Nemec, osobna izaslanica ministrice kulture Republike Hrvatske Nine Obuljen Koržinek.

 | Author: Anto Magzan/PIXSELL Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Sajmove je svečano otvorio gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić naglasivši da se na televiziji sve vidi, na radiju sve čuje, a u knjigama sve piše pa bi svatko u idućih par dana trebao kupiti poneku knjigu za sebe.

Uz Interliber i Infogamer sutra se otvara INOVA, 41. hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem. Interliber i Inova su besplatni, a ulaznica za Infogamer košta 40,00 kn. Sva tri sajma traju do nedjelje, 13. studenog.

Klikni i saznaj više o knjizi u kojoj autorica opisuje pješačenje dugačko 880 metara.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.