Ljepota i relax 175 prikaza 17. listopada 2011.

Ojačaj kosu i pripremi je za zimu

Kosa1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ispadanje kose u jesenskom periodu je fiziološki proces koji zahtijeva pojačanu njegu kako bi korijen opskrbila svim potrebnim vitaminima i mineralima, ojačala vlasi te kosu pripremila za dugo zimsko razdoblje. Fitoval linija protiv ispadanja nudi rješenje za pojačano ispadanje kose kako bi u svakom trenutku mogla imati prekrasnu, bujnu i čvrstu kosu

Nakon ljetnih mjeseci kosa je često isušena, oslabljen je korijen vlasi te pojačano ispada. Ispadanje kose u jesenskom periodu je fiziološki proces koji zahtijeva pojačanu njegu kako bi korijen opskrbila svim potrebnim vitaminima i mineralima, ojačala vlasi te kosu pripremila za dugo zimsko razdoblje. Kosa će ti vratiti uloženo svojim sjajem, čvrstoćom i prekrasnim izgledom.

Redovitim korištenjem Fitoval proizvoda stimulira se rast i obnavljanje kose

Fitoval linija protiv ispadanja nudi rješenje za pojačano ispadanje kose kako bi u svakom trenutku mogla imati prekrasnu, bujnu i čvrstu kosu. Kvaliteta udružena s bogatim farmaceutskim znanjem nalazi se u tri proizvoda linije Fitoval protiv ispadanja kose (šampon, losion i kapsule) koja se međusobno nadopunjuju u djelovanju te osiguravaju potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena vlasi.

Kombinacija proizvoda ubrzano obnavlja i jača kosu te sprječava njezino prekomjerno ispadanje. Redovitom upotrebom postiže se smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira se rast i obnavljanje kose, te vidljivo poboljšava njezina vitalnost i volumen.

Fitoval se brine da učinak lijepe kose i povećanog volumena započne odmah nakon prve primjene, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak. Sada je idealno vrijeme da kosi dodatno osiguraš sve potrebne sastojke, ponovno je osnažiš i kažeš NE ispadanju kose.

Više informacija potraži na www.fitoval.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.