Ljepota i relax 04. ožujka 2010.

Novi silikoni za prirodno lijepe grudi

Sintza-Tim
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najsuvremeniji silikonski implantati za povećanje dojki Natrelle idealni su za zahvate na izuzetno malim i cjevastim dojkama. Zahvaljući svojoj posebnoj strukturi i obliku, daju grudima prirodan izgled, a i na dodir ostavljaju dojam prirodnosti. U Hrvatskoj ih koriste u poliklinici Sinteza, koja bi trebala postati međunarodni trening-centar za estetske zahvate na dojkama

Na operaciji povećanja dojki najsuvremenijim implantatima Natrelle, koju je izveo plastični kirurg doc. dr. Davor Mijatović u zagrebačkoj poliklinici Sinteza, prisustvovala je Penny Solomon iz Južnoafričke republike, predstavnica tvrtke Allergan koja proizvodi te implantate. To je bio važan korak u dogovorima da poliklinika Sinteza postane međunarodni trening-centar za estetske zahvate na dojkama, gdje bi onda tvrtka Allergan upućivala na edukaciju kupce svojih implantata. 

Kako nam je objasnio Ivan Bilić, menadžer za ključne kupce iz tvrtke Ewopharma, zastupnika Allergana za Hrvatsku, implantati Natrelle jedini su implantati na svijetu građeni od dva sloja silikona različite gustoće. Idealni su za povećanje izuzetno malih dojki te za zahvate na cjevastim dojkama. Zahvaljući svojoj posebnoj strukturi i obliku, daju grudima prirodan izgled, a i na dodir ostavljaju dojam prirodnosti. 

Ewopharma je također zastupnik za Botox i za filere Juvederm, koji pored hijaluronske kiseline sadrže i lokalni anestetik pa su tretmani popunjavanja bora s njima potpuno bezbolni. Dr. Jeannettte Gjurić, direktorica poliklinike Sinteza, najavila nam je da će se tamo uskoro održati i tečaj apliciranja tih filera. 

Tim poliklinike Sinteza čine međunarodno priznati stručnjaci koji se služe najsuvremenijom opremom. Tako je u njoj moguće napraviti širok spektar dijagnostičkih pretraga, a u dnevnoj bolnici obavljaju se različiti kirurški zahvati, poglavito minimalno invazivnim postupcima, što omogućava brz oporavak. Osobitost poliklinike Sinteza je cjelovit pristup pacijentu, u kojem se ne zanemaruju ni alternativni postupci liječenja.

Više info: www.poliklinika-sinteza.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.