Ljepota i relax 26. prosinca 2016.

Novi Café specijal donosi zanimljive teme i daruje sve čitatelje

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Otkrijte kako u 2017. donijeti odluke koje mijenjaju budućnost, a u svakom primjerku čeka vas dar iznenađenja. Novi Café specijal donosi vam veliki vodič najbitnijih životnih promjena uz koje će 2017. postati godina uspjeha, ljubavi i radosti. Otkrivamo koje su to novogodišnje odluke koje doista mijenjaju budućnost.

Djeca se smiju 400 puta na dan, a odrasli tek 20 puta

Uz Café specijal naučite se ponovno smijati jer djeca se smiju 400 puta na dan, a odrasli tek 20. Stručnjaci tvrde da smijanje spašava život, čuva srce i snižava tlak te da je jako bitno smijati se, čak i ako vam ništa nije smiješno. Saznajte i sve o digitalnom dizajnu osmijeha uz koji svatko može imati savršene zube.

 | Author:

Napravite kućni test intolerancije na hranu, otkrijte jeste li umorni i neraspoloženi zbog hrane.  Donosimo i veliki kalendar najbitnijih zdravstvenih pregleda od 20 do 90 godina. Otkrivamo kako razotkriti psihopata na poslu i u ljubavnoj vezi. Pročitajte veliku životnu i ljubavnu priču najboljeg i najnormalnijeg tipa u Hollywoodu - Toma Hanksa.

Vodi li te desna ili lijeva strana mozga?

Riješite testove i otkrijte vodi li vas u životu lijeva ili desna strana mozga te koje skrivene talente posjedujete. U Café specijalu najpoznatiji hrvatski pedijatar dr. Milivoj Jovančević savjetuje kako izabrati sigurnu autosjedalicu za vaše najdraže male ljude i zašto je bitno registrirati je kod proizvođača.

Otkrijte tajne poruke iz kultnih filmova te saznajte koji su najbolji romantični filmovi snimljeni prema istinitim pričama. Mislite da ste prestari ili premladi za poslovni uspjeh? Uz savjete Bena Silbermana otkrijte kako od nule pokrenuti milijunski posao.  I na kraju u rubrici “Čovječe, sjeti se” prisjetite se 100 stvari koje novac ne kupuje, a koje beskrajno usrećuju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.