Ljepota i relax 25. veljače 2014.

Natjecanje za sauna majstora

Sauna1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najveći Svijet sauna u Hrvatskoj pripremio je posebno iznenađenje za sve ljubitelje saunanja, 01. ožujka s početkom u 11 sati, održat će se veliko natjecanje sauna majstora na kojem će biti predstavljeno preko 20 sauna programa i 14 vrhunskih sauna majstora koji će kreirati posebne programe te prezentirati svoje umijeće

Prvo natjecanje sauna majstora u Hrvatskoj

Spektakularno natjecanje u izvođenju programa u finskim saunama u kojem možeš sudjelovati i sama te svojom bodovnom ocjenom odlučiti o najboljem izvedenom programu, tj. najboljem sauna majstoru.

Programi će se odvijati u programskoj i panoramskoj sauni gdje će sauna majstori, goste iznenaditi svojom kreativnošću i maštovitošću. Natjecanje je pojedinačno i ekipno tako da posjetitelje Svijeta sauna očekuje i posebno iznenađenje između 13 i 17 sati u panoramskoj sauni. 

Ovakvo natjecanje jedno je od prvih natjecanja u Hrvatskoj gdje će snage odmjeriti sauna majstori iz Terma Tuhelj i Terma Olimia pod budnim okom predstavnika AUFGUSS WM, udruge koja okuplja najbolje terme u Europi koji su i sami organizatori svjetskog natjecanja u izvođenju programa u saunama koje se svake godine održava na drugoj lokaciji, a 2013. godini održano je u Berlinu. Ovim događanjem, Terme Tuhelj natječu se za mjesto u udruzi najboljih terma u Europi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.