Ljepota i relax 12. svibnja 2010.

Najnovija tehnologija protiv bora

Anti-Age_Krema_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Već nakon tridesete godine života događaju se promjene na koži lica koje nam se nikako ne sviđaju. Najnovija tehnologija u borbi protiv bora je ekstrakt matičnih stanica rijetke švicarske jabuke koja omogućuje nestajanje bora i revitalizaciju kože

Koža je najveći vitalni organ. Ona diše, regulira, obavještava i štiti, ali kako starimo postaje tanja i sporije se obnavlja. Znanstvenici tvrde da koža sve pamti. Ukoliko se pretjerano izlažemo suncu, ponekad zaboravimo skinuti šminku ili jednostavno ne vodimo dovoljno računa o njoj, sve će nam to brzo doći na naplatu.

Proces starenja je kompleksan i pogađa baš sve tipove kože i zahtijeva svakodnevnu njegu kako bi zadržali njenu elastičnost. Stil života, pušenje, prekomjerno izlaganje suncu samo radi preplanule boje i ljepšeg tena i neki drugi utjecaji dovode do opadanja veziva u koži.

Upravo je vezivno tkivo odgovorno za mladenački izgled zategnute kože. Propadanje vezivnog tkiva rezultira i gubitkom volumena i pojavom bora. U starijoj dobi dolazi i do kolagenskog opadanja.

Rethyflex revitalizira tvoju kožu, a manje bore nestaju u roku 3 do 4 sata

Najnovija tehnologija u borbi protiv bora je ekstrakt matičnih stanica rijetke švicarske jabuke (Uttwiler Spätlauber). Ekstrakti matičnih stanica sadržavaju faktore rasta koji djelotvorno potpomažu obnovu oštećene kože, te zaštitu kože od daljnjih djelovanja štetnih učinaka iz atmosfere, ali i sprječava starenje kože uzrokovanog stresom.

Posebna prirodna formula, mješavina prirodnih ulja omogućava revitalizaciju tvoje kože i nestajanje manjih bora u roku 3-4 sata, dok malo dublje bore, redovnom upotrebom krema nestaju kroz 3-4 tjedna.

Anti-age kreme

Rethyflex je kreirao tri kreme za pomlađivanje kože:

Kreme su sastavljene samo od prirodnih sastojaka za koje je dokazano da imaju veliku učinkovitost u regeneraciji i pomlađivanju kože kao i smanjenju upalnih reakcija kože.

Svaka krema sadrži više sastojaka aromatičnih ulja i biljnih preparata kako bi se maksimalizirala učinkovitost kreme.

U potpunosti prirodan proizvod ne izaziva negativne reakcije kože

Kao jedinstveni preparat dodan je ekstrakt matičnih stanica švicarske jabuke (PhytoCellTec) prepun faktora rasta s iznimnim djelovanjem na pomlađivanje kože.

PhytoCellTec je višestruko nagrađivani preparat renomirane švicarske farmaceutske kompanije koji je i nagrađen nagradom Europskog kozmetičkog društva za proizvod godine 2008. Posebna pažnja je posvećena je prirodnom predznaku proizvoda, te je izbjegnuta uporaba umjetnih boja i mirisa, te konzervansa kako bi se u potpunosti izbjegle negativne reakcije kože.

U svijetu brojne poznate osobe koriste ekstrakt matičnih stanica Uttwiler Spätlauber, a samo neke od njih su Michelle Obama, Madonna, Sharon Stone, koje svoj mladenački izgled mogu baš zahvaliti rijetkoj švicarskoj jabuci.

Čisti prirodni proizvod, bez dodataka konzervansa ili umjetnih boja, s jedinstvenom recepturom prirodnih ulja i ekstrakata Uttwiler Spätlauber dostupni su i kod nas.

Više info na: www.anti-age.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.