Ljepota i relax Prirodno lijepa 14. listopada 2016.

Maska sa sodom bikarbonom uklanja tamne podočnjake

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnoge žene suočavaju se s velikim estetskim problemom u vidu tamnih, natečenih podočnjaka koji licu daju umoran izgled. Ako i ti imaš taj problem probaj ovaj beauty tretman koji hidratizira, umiruje i zateže delikatno područje oko očiju.

Soda bikarbona ima široku namjenu u svijetu kozmetike, a odnedavno se pokazala i kao savršen preparat za njegu kože.

Posebno je značajno njezino umirujuće djelovanje na području nadutih kapaka i tamnih podočnjaka, koji često nastaju uslijed genetskih predizpozicija, stresa i umora. Maska sa sodom bikarbonom uklanja i smiruje izražene, tamne vrećice, ali i zateže predio oko očiju.

Ovaj beauty tretman priprema se vrlo brzo i jednostavno. Sve što ti je potrebno je žličica sode bikarbone i nekoliko kapi vode. Smjesu miješaj dok se ne spoji, i vodi računa o tome da ipak ostane u čvršćem stanju kako bi je lakše nanijela.

Prekrijte cijelo područje kapaka, od unutra prema van, i pričekajte da maska odstoji od pet do 10 minuta, dok se ne osuši. Nakon toga, područje isperite mlakom vodom.

Kućni trikovi protiv tamnih podočnjaka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.