Ljepota i relax 08. veljače 2018.

Madonna u videu pokazala kako obavlja svoj bizarni beauty tretman

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš izgledati mlađe, masiraj lice vilicama! I da se razumijemo to nije savjet Zdrave Krave, nego je dio rutine za uljepšavanje koju provodi Madonna, kako je napisala i pokazala na svom Instagram profilu.

U utorak je 59-godišnja pop ikona objavila na Instagramu videozapis na kojem joj kozmetičarka s dugačkim vilicama masira lice, a Madonna tvrdi da ovim postupkom zateže lice.

"Jeste li ikada stisnuli lice vilicom? ", pita Madonna u videu, koji izgleda i zvuči bizarno zbog filtera koje je odabrala za boje i glas.

U nedavnom intervjuu za Vogue, Madonna je otkrila još veće tajne kako održava ljepotu. Opisala je kako započinje njezin dan: "Odmah nakon buđenja stavljam masku na oči i ležim još malo, potom nanosim sprej od ružine vodice na lice i dok pripremam kavu vadim iz zamrzivača svoje Cryo-Sticks (rashladne šipke od nehrđajućeg čelika koje umanjuju crvenilo na očima) i zatim se vraćam u krevet i ležim s njima na očima još desetak minuta dok ne splasne natečenost i crvenilo s kapaka i oko očiju."

Pocetna2_2 Možda te zanima... Pomlađivanje kože kisikom - novi trend Ljepota i relax Reese_1_1 Možda te zanima... Slavni vole zračnu i dječju dijetu Dijeta

Madonna je otkrila i da koristi masku od gline na svim dijelovima tijela koji su joj suhi pa i na stražnjici, također je ustvrdila da su joj tretmani kisikom najdraži za kožu jer je najbolje hidriraju.  

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.