Ljepota i relax 02. lipnja 2011.

LPG tretmani za savršenu guzu i noge

Kristina1_2
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Saznaj kako se politologinja Kristina Radić, koju smo pratili na Zdravoj Kravi, riješila celulita otpornog na aerobik i anticelulitne kreme! Nakon niza tretmana LPG uređajem, noge su joj postale tanje, a stražnjica podignuta i zategnuta

Kristini Radić, 28-godišnjoj politologinji zaposlenoj u građevinskoj firmi, tek je anticelulitni program u LPG EndremoSpa centru pomogao da se riješi celulita, kojeg je najviše imala na bedrima iako se već 12 godina intenzivno bavi aerobikom i uz to se prilično zdravo hranila.

"Vježbala sam aerobik tri do četiri puta tjedno po 2-3 sata, ali celulit nije nestajao. Najviše ga je bilo na bedrima i nešto manje na stražnjici. Do sad sam ga pokušala izbrisati anticelulitnim kremama, a pila sam i neke tabelete za drenažu, no nije bilo rezultata", kaže Kristina.

Terapeuti u LPG EndermoSpa centru sastavili su za nju individualizirani program uklanjanja celulita koji se sastojao od 4 limfne drenaže i 11 anticelulitnih tretmana, raspoređenih kroz otprilike mjesec dana.

12 tretmana za preoblikovanje tijela

Standardni anticelulitni LPG program sastoji se od 12 tretmana, na koje se treba ići svaki drugi dan, odnosno triput tjedno. Dok osoba na sebi ima poseban triko, tretman se izvodi LPG uređajem, čija tretmanska glava sadrži motorizirne valjke za masažu. Uređaj je kompjuteriziran i sadrži različite programe koji se koriste za razne vrste tretmana, koji su svi bezbolni i ugodni.

Budući da se program uvijek prilagođava stanju tijela, potrebama i prioritetima klijenta, može sadržavati različit broj tretmana limfne drenaže, tretmana za uklanjanje celulita i masnih naslaga te tretmana za učvršćivanje i zatezanje kože. Tako su Kristini, budući da je sklona zadržavanju vode u tijelu, bila potrebna četiri tretmana limfne drenaže.

Anticelulitni jelovnik

Uz tretmane, Kristina je cijelo vrijeme slijedila upute savjetnice za prehranu iz LPG EndermoSpa. Nakon opsežnog savjetovanja s njom, koje je dio paketa za preoblikovanje tijela, dobila je program prehrane te preporuke za održavanje željene težine i popis namirnica koje pomažu u smanjenju celulita. 

Prva dva tjedna prehrana joj je bila utemeljena na bjelančevinama biljnog i životinjskog porijekla, s dosta povrća, salata i orašastih plodova, ali bez kruha, tjestenine, riže i drugih ugljikohidrata te voća. Nakon toga je postupno uvodila ugljikohidrate - integralni kruh, tijesto, žitarice - i voće. Dnevno je imala pet manjih obroka kako bi ubrzala metabolizam, uz unos vode od minimalno 2,5 litre.

Rezultat: 'Vitkija, bez celulita, spremna za ljetnu garderobu!'

Na kraju smo provjerili koliko je zadovoljna rezultatima:

"Noge i ruke su tanje, dok je stražnjica podignuta i čvrsta i, što je najvažnije, bez celulita! Na bedrima ga još malo ima, ali nije vidljiv golim okom, već samo kad se koža stisne, tako da sam jako zadovoljna i spremna za suknje. Sve stare hlače mi drugačije stoje, plešu mi oko bedara, tako da ću morati promijeniti garderobu, naravno, za manji broj!", rekla nam je Kristina.

Više info: www.lpg-endermospa.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.