Ljepota i relax Wellness 25. srpnja 2018.

Ljetno osvježenje u Daruvarskim toplicama

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja savršeno uklopljen u prirodu na samim izvorima ljekovite termalne vode. Zato su ga stari Rimljani nazivali „Mjestom po mjeri čovjeka“.

Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, zasluženi odmor i relaksaciju uz raznovrsne tretmane i masaže.

 | Author: PR Foto: PR

U sklopu smještajnih objekata Daruvarskih toplica, lječilišnog hotela Termal*** s depandansom Arcadia***, koji se nalaze u najljepšem dijelu povijesnog pejzažnog perivoja, na samo nekoliko minuta hoda do samog centra grada, možete uživati u dobrodošlom osvježenju bazena s ljekovitom vodom i šetnjama kroz bajkoviti pejzaž koji okružuje kompleks.

Uživajte u šetnji do izvora ljubavi

Svoj odmor upotpunite dugim šetnjama kroz jedan od najstarijih pejzažnih perivoja i upoznajte kulturno-povijesne znamenitosti u kompleksu Daruvarskih toplica: Antunova kupka (1772.g.), Centralno blatno kupalište ( 1909.g.), Vila Arcadia (1870.g. ), Švicarska vila (1860.g.). Možete baciti novčić za sreću u Ivanovo vrelo - najveći kaptirani izvor ljekovite termalne vode, posjetiti skulpturu Augustinčićeve „Kupačice“ koja se od milja zove i „Gola Maja“ i dvorac grofa Jankovića iz 1777.godine, uz kojeg se nalazi jedno od najstarijih stabala Ginko Bilobe u svijetu, iznimne ljepote i velike vrijednosti. Uživajte u šetnji kroz Rimsku šumu do izvora ljubavi “Julis Brum” i židovskog groblja – spomenika kulture koje datira s početka 19. stoljeća.

 | Author: PR Foto: PR

Sofisticirani anticelulitni tretmani

Pored mnogobrojnih zdravstveno-rehabilitacijskih sadržaja, Daruvarske toplice nude vam korištenje vrhunski opremljenog fitness centra na više od 400 m2 i wellness-spa oazu: finska sauna, infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, tretmani za njegu lica i tijela, razne vrste masaža i solarij. Wellness tretmani njege lica i tijela, detoksikacije, mršavljenja, te sofisticirani anticelulitni tretmani provode se na bazi fanga - ljekovitog mineralnog blata i termalne vode, što jamči odlične rezultate!

 | Author: PR Foto: PR

Smještajni objekt Arcadia*** ima 12 vrhunski uređenih smještajnih jedinica, a povezan je sa restoranom Terasa, koji je već dugi niz godina uvršten među 100 najboljih restorana Hrvatske. Lječilišni hotel Termal*** ima 157 renoviranih smještajnih jedinica. U sklopu ovog objekta nalaze se restorani, aperitiv bar, slastičarnica, frizerski salon, suvenirnica i trgovina, zatvoreni i otvoreni bazeni s ljekovitom termalnom vodom, wellness i fitness centar, sportska dvorana, tereni za tenis, stolni tenis i mini golf, kao i multifunkcionalne dvorane za sastanke.

 | Author: PR Foto: PR

Uz primjenu nadaleko poznate daruvarske ljekovite termalne vode i mineralnog blata – fanga, Daruvarske toplice nude vam wellness-spa programe, programe detoksikacije i mršavljenja, rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava i sportskih ozljeda, kao i program pomoći liječenju neplodnosti.

 | Author: PR Foto: PR

Svakako posjetite Daruvarske toplice i uvjerite se zašto su ovo poznato lječilište i stari Rimljani jednostavno obožavali!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.