Ljepota i relax 12. rujna 2016.

Ljepotice s problematičnim tenom i kako one to rješavaju

Foto: M. ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako na crvenom tepihu izgledaju besprijekorno, mnoge zvijezde muče se s problematičnom kožom. Neke od njih o ovom problemu otvoreno su govorile, ali su objasnile i kako rješavaju taj problem.

  • Rihanna - u jednom intervjuu pjevačica s Barbadosa otkrila je da joj na licu često izbijaju akne. “Kada primijetim da mi je koža umorna, neko vrijeme ne pijem alkohol i konzumiram isključivo vodu. Savjet plus: ako naneseš upadljiv ruž, skrenut ćeš pažnju s ostalih dijelova lica”, rekla je Rihanna.
  • Keira Knightley - u intervjuu za australsko izdanje časopisa Vogue, britanska glumica nije krila da ima problematičnu kožu. Ona je ujedno izrazila nezadovoljstvo zbog načina na koji ljudi u filmskoj industriji tretiraju jedni druge, ističući da su u Hollywoodu svi vrlo svjesni svojih mana.
  • Katy Perry - budući da je poznata po neprestanom eksperimentiranju sa šminkom, ne čudi činjenica da američka pjevačica ima problema s kožom. “Nažalost, iz tinejdžerskog doba ostali su mi na licu brojni ožiljci od prištića, pa ih često moram prekrivati jakom šminkom”, otkrila je Perry.
  • Cameron Diaz - u svojoj knjizi “The Body Book” Cameron je otkrila da se u tinejdžerskim godinama konstantno borila s dermatološkim problemima, kao i da nije uspjela pronaći djelotvorno rješenje. Danas ove probleme rješava scenskom šminkom i kvalitetnim preparatima za kožu, koji maksimalno prekrivaju njezine nedostatke.
  • Emma Stone - porculansko bijela put glumice Emme Stone nije oduvijek bio takva. Naime, ona je na početku karijere imala toliko problematično lice, da su joj prištići u prvom filmu računalno odstranjeni u postprodukciji.

Doznaj kako tretirati akne ovisno o godinama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.