Ljepota i relax 02. srpnja 2010.

Lifestyle teme na Teklić.hr-u

Teklic
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Teklić je free magazin koji u print izdanju izlazi već punih četrnaest godina, a čitatelji ga mogu pratiti na riječkom, istarskom i ličkom području. Od nedavno dobio je i novo on line izdanje, pa je tako nastao portal www.teklic.hr koji uz bazne tekstove svog papirnatog izdanja ima svoja dodatna tjedna i dnevna "osvježenja"

Od tekstova i fotki od svega je po malo, a sve birano i ciljano, izloženo na on-line policu i na odabir čitateljima. Print izdanje za sada nema nacionalnu pokrivenost, ali on-line je stvoreno upravo za to, za što veći i širi krug čitatelja, onih koji će kliknuti na www.teklic.hr i osjetiti da su došli na svoje.

Recept tjedna i nagradne igre

Feljton dizajn, recept tjedna, libarnica, ljubavna priča koja nije ljubić, intervju, kako potrošiti bogatstvo i puno ostalog dobrog štiva i autorskih tekstova koji traže samo jedan klik, klik koji postaje ulaznica u teklić on-line priču, koja je tu zbog tebe.

Uključi se i u nagradnu igru izdavačke kuće Ljevak i portala Teklić, a uvjet za sudjelovanje su tvoji komentari na rubriku libarnica, ali nema ograničenja, jer kroz nagradnu igru komentirati možeš i sve ostale rubrike, blogove, funkcionalnost i vizual samog portala.

Sve dođe na svoje, pa se nadamo da će tako www.teklic.hr doći i do tebe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.