Ljepota i relax 2993 prikaza 21. listopada 2015.

'Grmići' tamo dolje su opet u modi!

Lady630
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lady Gaga i Cameron Diaz podržavaju trend dlakavosti "tamo dolje" jer navodno više nije u modi imati ogoljen venerin brežuljak. Taj trend označava povratak osamdesetih. Međutim, ako planiraš pratiti trendove stvari nisu tako jednostavne, naime preporučuje se upotreba proizvoda za stiliziranje "donje frizure"

Nije neobično da ovaj novi trend dolazi iz New Yorka, gdje žene otvoreno razgovaraju kako uređuju venerin brežuljak. Jedan od popularnih proizvoda koji daje sjaj stidnim dlačicama nosi naziv "Krzno". Proizvod su razvile tri žene, prijateljice iz djetinjstva s namjerom da "razmaze" svoje "donje frizure". Cameron Diaz posvetila je cijelo poglavlje u  časopisu "The Body Book" o tome kako uređuje svoj venerin brežuljak. Pa ipak, najvažnije je da žena ima frizuru i "gornju" i "donju" koja se njoj sviđa, a što se tiče proizvoda ionako ih već previše upotrebljavamo. A, doznaj što o toj temi misle muškarci.

I oni se depiliraju

Journal of Sexual Medicine proveo je studiju u kojoj je ispitano 1110 studenata i studentica o tome kako održavaju svoje stidne dlake, razlozi njihovih stilova te kakve frizure preferiraju kod svojih seksualnih partnera. Velika većina ispitanika priznala je kako donju 'frizuru' voli držati urednom. Čak 95 posto ispitanika studije je u posljednjih 4 tjedna uklonilo barem dio pubičnih dlaka. 

Polovica žena i jedan od pet muškaraca, rekli su kako obično odstranjuju sve donje dlake. Većina ispitanih muškaraca rekla je kako su u protekla četiri tjedna nisu uopće ili samo malo uredili svoje pubične dlake. Ovaj podatak je vrlo zanimljiv jer je čak 60 posto muškaraca reklo kako od partnerice očekuje da bude potpuno bez dlaka.

Dina Dražić, kozmetičarka iz Beauty centra Midi navodi kako je u njenom salonu najtraženija brazilska depilacija, odnosno, uklanjanje svih pubičnih dlaka. Također je popularna depilacija na 'crticu', a kozmetičarka nju navodi kao najhigijenskiju jer ipak štiti vaginu od vanjskih nečistoća. Koja depilacija je nazdravija.

Što muškarci zaista misle? 

  • Nathan, 23: "Mislim da je stvar higijene biti posve obrijan. Polazim od sebe, pa kako ne bih htio da djevojka vidi da ja imam zapuštenu 'šumu', isto vrijedi i za nju. To je zapravo zdravo jer možeš bolje održavati higijenu."
  • Thomas, 25: "Potpuno bez dlaka mi se sviđa, ali više volim ako postoji barem malo dlaka jer mi se to čini kao avantura. Nikad ne znaš što ćeš vidjeti iza 'zatvorenih vrata'."
  • Anthony, 31: "Ja želim ženu, a ne nekoga tko je u pubertetu pa nema dlaka. Volim kada je 'frizura' njegovana, ali ne potpuno obrijana."
  • Philip, 28: "Radije bih zatekao pravi 'grm' nego one užasne prištiće koji nastaju nakon brijanja. Znam da oni iritiraju i žene, ali vjerujte, grozni su i nama muškarcima."

Pročitaj koje sve estetske korekcije vagine rade žene.

Koja depilacija je za tebe?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.