Ljepota i relax Prirodno lijepa 27. kolovoza 2017.

Krastavac u kombinaciji s jogurtom, aloe verom ili medom čini čuda za lice

Krastavac_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Začudit ​​ćeš se koliko ti krastavac može pomoći. Naravno, ne zaboravit i na umorne oči. Samo 10 minuta odmora s kolutićima krastavca na očima može odnijeti pola tvoga umora.

Krastavac i jogurt - krastavac oguli i nareži, stavi u blender i dodaj šalicu jogurta i žlicu mlijeka u prahu. Sve izmiksaj dok ne dobiješ kremastu smjesu. Nanesite je na čisto lice i opusti se 15 minuta. Lice nakon toga operi hladnom vodom.

Napravi svoju masku za lice za hidrataciju, revitalizaciju i izbjeljivanje

Maska_Lice | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Krastavac i aloe vera - trebat će ti pola krastavca i dvije žlice aloe vera gela. Krastavac oguli, usitni i miješaj s gelom dok ne dobiješ gustu pastu. Nanesi masku na čisto lice izbjegavajući područje oko očiju. Ostavi je 30 minuta da djeluje i onda se umij toplom vodom.

Maska od krumpira protiv ljetnih kožnih osipa

Aloa | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Krastavac i med - ovo je posebno pogodna maska ​​za umornu kožu. Izmiksaj pola oguljenog i usitnjenog krastavca sa žličicom meda, žlicom soka od limuna i svježom mentom. Kada smjesa postane kremasta, nanesi je na lice i vrat i ostavi da djeluje najduže 20 minuta. Lice, nakon toga, operite mlakom vodom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.