Ljepota i relax 23. rujna 2015.

Što na lice stavlja Jessica Alba?

Jes-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jessica Alba za sebe i svoju djecu koristi samo testiranu i ekološku kozmetiku te se kune u njihovu kvalitetu. Poznata glumica ima svoj brend kozmetičkih i higijenskih proizvoda i sudjeluje u stvaranju proizvoda pa može biti sigurna u ono što koristi. Doznaj kako je Jessica osnovala svoju tvrtku i kakve proizvode promovira

Ekološki proizvodi

Poznata glumica Jessica Alba 2012. godine osnovala je tvrtku The Honest Company koja se bavi proizvodnjom i prodajom netoksičnih, ekoloških proizvoda za djecu, pelena, maramica, hrane za djecu, sredstava za čišćenje, vitamina i brojnih drugih proizvoda. S godinama je širila asortiman, a ove jeseni na New York Fashion Weeku predstavila je i svoju prvu make-up kolekciju

Jessica je za vrijeme trudnoće s prvim djetetom, djevojčicom Honor imala neugodno iskustvo kada je dobila osip od deterdženta koji joj je preporučila njena majka te je potaknuta time odlučila osnovati tvrtku koja će proizvoditi ekološke proizvode koji ne sadrže štetne toksine. Kaže kako je po trgovinama tražila ekološke i zdrave proizvode za dječju njegu, ali izbor je bio slab te je čvrsto odlučila nešto poduzeti. Danas se vrijednost The Honest Company procjenjuje na milijardu dolara, a tvrtka zapošljava oko 300 ljudi. Jessica se snažno zalaže da se u Americi regulira zakon po kojem se obavezno mora napisati što se sve nalazi u proizvodima kako bi svi znali što koriste.

Bez parabena i toksina

Jessica na svom Instagram profilu često koristi i promovira proizvode svoje tvrtke, a naglašava kako joj je najvažnije da ne sadrže toksine, da su pristpačni cijenom i lijepog dizajna. Glumica kaže kako je sada napokon sigurna da ona i njena djeca koriste kvalitetne i ekološke proizvode bez štetnih sastojaka. I njena nova make-up kolekcija upravo je takva, ne sadrži sulfate, parabene i sintetičke sastojke i Jessica kaže da se preporučuje svim tipovima kože pa se za New Yorški Fashion Week šminkala isključivo proizvodima iz svoje linije. 

Doznaj trikove za vitkost Jessice Albe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.