Ljepota i relax Wellness 19. travnja 2018.

Kaktus potiče svađe u obitelji, a crvena posteljina privlači ljubav!

Foto: Lana Anderson i Martina Medverec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U live emisiji Zdrave Krave koja se svaki drugi tjedan emitira putem Facebooka, ugostili smo Lanu Andersen, Feng Shui konzultanticu. Lana je u emisiji koju možeš pogledati u videu dala konkretne savjete kako možeš svoj dom uz neke manje preinake učiniti oazom obilja, ljubavi i zdravlja. S Lanom je razgovarala Martina Medverec, urednica Zdrave Krave.

Lana je savjetovala da ako je moguće dnevni boravak treba biti na Zapadu, budući da ga više koristimo u popodnevnim satima. Poželjno je da je sjedeća garnitura smještena uz zid kako bi nam štitila leđa i da vidimo tko ulazi u sobu. Treba paziti da namještaj nije glomazan kako bi energija mogla slobodno cirkulirati.

Također treba kombinirati teksture i boje te je poželjno upotrebljavati što više prirodnih materijala. Za boje zidova u dnevnom boravku su dobri topli zemljani tonovi bež ili boje vanilije, a jedan zid može biti u nekoj jačoj boji. U dnevnom boravku, ali i u drugim prostorijama treba izbjegavati slike s agresivnim ili motivima patnje.

Suvišne stvari treba pokloniti ili baciti, a uspomene spremiti u kutije jer previše stvari onemogućava energiji da cirkulira i to može na podsvjesnoj razini unositi nemir u čovjeka.

Lana je otkrila da, ako želiš više strasti u svom partnerskom životu trebaš u spavaću sobu staviti neke crvene detalje. Ako ne voliš crvenu boju, možeš staviti i boju ciklame. Također, stavi sliku nekog sretnog para, najbolje na Jugozapad. Također je zbog ravnopravnosti među partnerima dobro da sa svake strane kreveta budu natkasli u paru. Lampe i drugi dekori.

Vrata od kupaonice ne bi trebala biti nasuprot ulaznim vratima od kuće, ali kad je takva situacija neizbježna, onda se taj ulaz u kupaonicu treba neutralizirati, dakle ne naglašavati boju vrata ili zida i staviti fokus na susjedni zid bojom, slikom.

U videu pogledaj koje su najbolje biljke za kuću, što znači energetsko čišćenje prostora te doznaj odgovor može li se svaki prostor energetski očistiti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.