Ljepota i relax 29. studenoga 2018.

Jednostavno rješenje za probleme s kožom

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muče li vas atopijski dermatitis ili drugi problemi s osjetljivom kožom, dobre vijesti stižu za tebe.

Farmaceutska tvrtka Galderma predstavlja liniju kozmetike Cetaphil RESTORADERM, posvećenu atopijskoj koži kako bi je zaštitila i obnovila. Od sada u ljekarnama možete nabaviti specifični proizvod za hidratiziranje koji ima blagotvoran učinak na osjetljivu i problematičnu kožu. Pritom ne trebaš brinuti da ćeš opteretiti kožu teškim kremama jer je Cetaphil Restoraderm toliko nježan da se preporučuje i za njegu bebine kože.

 | Author: PR Foto: PR

Cetaphil RESTORADERM rezultat je medicinskog pristupa liječenju kao odgovora na specifične potrebe kože sklone atopijskom dermatitisu. Hidratantni sastojci, poput filagrina i ceramida, koji nedostaju osobama s atopijskim problemima, imaju sposobnost nadoknađivanja gubitka vlage i zaštite kože od isušivanja. Losion lagane i nemasne formule osigurava potrebnu hidrataciju i obnovu zaštitnog sloja kože djelovanjem jedinstvene kombinacije Cermides® tehnologije koja popunjava praznine u filagrinu i ceramidima. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, može se koristiti za dječju kožu nakon 3 mjeseca starosti. Svi proizvodi iz Cetaphil RESTORADERM linije hipoalergeni su, klinički ispitani te ne sadrže  parfeme, konzervanse niti parabene. Možeš ih nabaviti u ljekarnama po preporučenoj cijeni od 155,55 kn.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.