Ljepota i relax 14. prosinca 2018.

Izabel Kovačić objasnila je kako do deblje i gušće kose

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Meki i svilenkasti dekorativni jastuci idealan su ukras svakom prostoru, a njihova udobnost osvojit će vas na prvi dodir kao i kosa tretirana Dercos linijom za kosu.

Izabel Kovačić i Vichy nastavljaju svoju suradnju, no ovoga puta pripremili su nešto posve drugačije. Naime, Lunilou – hrvatski brend koji Izabel sa sestrom Ivanom stvara od 2015.godine - kreirao je posebnu limitiranu liniju jastuka kreiranu posebno za Dercos. Meki i svilenkasti dekorativni jastuci idealan su ukras svakom prostoru, a njihova udobnost osvojit će vas na prvi dodir kao i kosa tretirana Dercos linijom za kosu.

Izabel Kovačić, mlada poduzetnica te suvlasnica brenda Lunilou, poznata po svojoj lijepoj i savršeno oblikovanoj kosi, a za njezin izgled zaslužna je Vichyjeva Dercos Densi Solutions linija proizvoda koja njezinoj kosi već nakon prvog nanošenja pomaže da ostane čista, gušća i snažnija.

Surađujući sa Vichy ekipom na Dercos kampanji upoznala sam ne samo proizvode već i ljude koji stoje iza njih tako da sam vrlo lako odlučila svoju suradnju nastaviti i u ovim malo drugačijim vodama. Koristim preparate iz Dercos linije jer jako pazim na svoju kosu i želim da je uvijek njegovana, blistava i zdrava. Kombinacija vitamina E, ceramida i antioksidanata u formuli Dercos Densi-Solutions linije, pomažu mi u postizanju deblje i gušće kose.“, pojasnila je Izabel Kovačić.

Tijekom blagdanskog prosinca pratite Vichy Facebook kanal jer će Dercos vjerne potrošače darivati s Lunilou jastukom i Dercos Densi Solutions proizvodima.

Više o Vichy Dercos Densi Solutions liniji

Dercos Densi Solutions linija sastoji se od tri proizvoda (koncentrirana njega, šampon i balzam) te ukupno djeluje na povećanje mase kose te vraćanje gustoće i volumena kose kroz tretman od 6 tjedana.* Puna učinkovitost postiže se korištenjem sva tri proizvoda iz Dercos Densi Solutions linije u navedenom razdoblju:

Densi Solutions koncentrirana njega svakim nanošenjem intenzivno djeluje na korijen za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije. Ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi dodaju volumen od korijena.

Densi Solutions šampon djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i trenutačan volumen. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te Filloxane.

Densi Solutions balzam pruža dvostruki učinak. Kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži Ramnozu, Vitamin E te Ceramid.

*Potrošački test, 138 žena, upotreba svih proizvoda iz Densi Solutions linije

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.