Ljepota i relax 27. rujna 2017.

GIRLS WEEKEND: četiri dana panela i filmova posvećenih ženama

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Revija filma, hedonizma i inspiracije, GIRLS WEEKEND, koja slavi sva lica ženstvenosti započinje 28. rujna i traje do 1. listopada u Kaptol Boutique Cinema. Očekuje te zanimljiv filmski program, radionice, izlaganja, degustacije i razgovori s poznatim i snažnim ženama u svom polju djelovanja.

Četiri dana puna inspirativnih filmova, razgovora sa snažnim lidericama, raznolikih radionica i degustacija, bogatih poklon vrećica​ i čistog uživanja očekuju te na GIRLS WEEKENDU u Kaptol Boutique Cinema. Počinje 28.9. i proteže se kroz cijeli vikend, i daje ti puno vremena da i ti postaneš djelić ovog događanja, posvećenog ženama svih uzrasta i društvenih statusa.

Što te očekuje?

Osim u zanimljivom filmskom programu posjetitelji će moći uživati i u popratnom programu - u raznolikim radionicama, izlaganjima, degustacijama te razgovorima s poznatim i snažnim ženama uspješnim u svom polju djelovanja.

Tijekom GIRLS WEEKENDA prikazat će se 9 filmskih naslova koji veličaju život žena u različitim kulturama i vremenima, naglašavaju njihove umjetničke, društvene i političke uspjehe ili jednostavno pružaju pravu percepciju žene.

Filmove i predavanja koji te zanimanju provjeri na rasporedu:

 | Author: PR Foto: PR

Kupnjom ulaznice za film dobivaš cjelokupno iskustvo - prije i poslije projekcija, čekaju te raskošna poklon vrećica, piće i ukusni zalogaji u suradnji s našim partnerima.

Kako žene gledaju na stvarnost, kroz odigrani lik ili redateljsku palicu te koju poruku šalju saznaj uskoro.

Ulaznice se mogu kupiti na web stranici i blagajni kina Kaptol Boutique Cinema.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.