Ljepota i relax 22. rujna 2016.

Teorija sinkroniciteta ili kako predvidjeti budućnost?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dođi na promociju "Knjige Sinkroniciteta – Igra proricanja", autora Oberta Airaudija – Falca u subotu 24. rujna u 19 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1, Zagreb. Promociju će održati Crotalo Sesamo, dugogodišnji građanin Damanhura, instruktor Sveučilišta u Damanhuru i duhovni iscjeljitelj. Ulaz je slobodan.

Knjiga Sinkroniciteta povezana je sa Sinkronima linijama – rijekama duhovne energije koje teku cijelim svemirom i povezuju različita nebeska tijela i inteligencije koje im mogu pristupiti. One putuju Zemljom kroz osamnaest glavnih linija kroz koje teku ideje, snove, misli i informacije. Svaki put kada se čitatelj konzultira s Knjigom Sinkroniciteta, tada direktno pristupa tom toku Znanja.

Knjiga je osobni savjetnik i koristi ju jedan čitatelj. Tehnika koja se koristi je jednostavna: čitatelj postavlja pitanje i povezuje se sa sinkronicitetom kroz postupak pripreme opisan na početku knjige. Zatim baca priloženu kocku, koncentrirajući se na svoje pitanje. Za svaki odgovor kocku treba baciti četiri puta, što nudi više od dva milijuna mogućih sinkronijskih kombinacija za svako savjetovanje. Knjiga Sinkroniciteta se povezuje s univerzalnom mudrošću kako bi pomogla tragaocima da riješe osobne probleme, prime savjet ili steknu bolji uvid u svoju duhovnu evoluciju.

Noć Punog Mjeseca otkriva sve najdublje želje i snove!

Falco Tarassaco (Oberto Airaudi) je filozof, iscjeljitelj, pisac, slikar, osnivač i duhovni vodič Federacije Damanhur u Italiji. Oko tisuću građana Damanhura stvorilo je eko društvo kojemu su Ujedinjeni Narodi dodijelili nagradu za društveni model za održivu budućnost. Društvo se temelji na etičkim vrijednostima, te potiče kulturu mira i uravnoteženog razvoja. Damanhur je poznat po svojim Hramovima Čovječanstva, čudesnoj podzemnoj građevini koju su izgradili njegovi građani i posvećeni su ponovnom buđenju božanskog u svakom ljudskom biću.

Knjigu ćeš na promociji moći nabaviti po sniženoj cijeni. Ako nisi u mogućnosti doći na promociju, slobodno se javi na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr ili dođi u Vlaškoj 81a 1. kat kako bi nabavila svoj primjerak Knjige sinkroniciteta, Knjiga se može poslati i poštom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.