Ljepota i relax 05. prosinca 2016.

Djed Mraz iz Laponije stiže u Ledeni park na Zrinjevcu!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uživajte s klincima u Adventu na Zrinjevcu i Ledenom parku uz sjajni glazbeni i dječji program te druženju s Djedom Mrazom iz Laponije!

Nakon spektakularnog otvorenja najljepšeg božićnog sajma u Europi, Ledeni Park i Advent na Zrinjevcu nastavljaju oduševljavati posjetitelje svojim atraktivnim programom i vrhunskom gastronomskom ponudom!

Ove godine, otvorenju je prisustvovalo nekoliko tisuća posjetitelja koji su uživali u Orašaru na ledu te pokrenuli zagrebačku adventsku čaroliju paljenjem lampica na Zrinjevcu!

Izvrsna glazbena kulisa svakoga dana na Zrinjevcu i Trgu kralja Tomislava

Glazbeni program Adventa na Zrinjevcu već je šestu godinu zaredom snažan adut koji privlači u samo središte adventske bajke! Na zrinjevačkom paviljonu, koji je još od 1891. godine pozornicom za birana glazbena događanja, svakoga dana nastupi različitih bendova započinju svakog radnog dana u 18 sati, a vikendima od 11 sati. Ovaj tjedan za vas sviraju: Gospel zbora Sunce, Zagrebački Cinkuši, Tena Vodopija Jazz Bend, Matt Shaft, Klinci s Ribnjaka, Anastasija Kaptelova Trio, Lea&Uncle D., Željka@Ease, Colors of Blue, Giova&Nonsense, Yams, Vince&Jules, Double D Jam, The A i Roomors, a održat će se i Festival adventskih i božićnih pjesama!

Jedna od novosti ovogodišnjeg izdanja Ledenog parka je i cjelotjedni glazbeni program, koji svakoga dana počinje u 19 sati. Da bi zabava na ledu bila potpunija, tu su bendovi i DJi. U ovom tjednu, to su: DJ Dan Kanceljak, DJ Dražen Seifert, Sonics, DJ Bukljaš, Jam Bucket i Dj Rea, a u petak, održat će se i tematska večer – Osamdesete u Zagrebu!

Razveselite svoje najmlađe uz raznolik program

U utorak, 6. prosinca, zagrebački Advent posjetit će pravi Djed Mraz iz Laponije, najsjevernijeg dijela Finske, koji je pronašao vremena da posjeti zagrebačku djecu!

Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u 18:00 sati na Ledenom parku, kada će se omiljeni Djedica obratiti zagrebačkim mališanima, a u 19:50, posjetit će i Zrinjevac. Na Zrinjevcu ćete moći uživati u nastupu dječjeg zbora Klinci s Ribnjaka, razgovoru i fotografiranjem s Djedom Mrazom!

 | Author: PR Foto: PR

 

Povedite se za mirisom odličnih adventskih delicija

Advent na Zrinjevcu već je nadaleko poznat po svojoj maštovitoj gastronomskoj ponudi, a tako je i ovoga puta. Uz dvadeset i tri kućica, u kojima tradicionalnu blagdansku hranu spravljaju najbolji zagrebački ugostitelji, posjetitelji zasigurno neće otići gladni, a tu je i fina kapljica kuhanog vina ili domaćeg punča!

Ledeni park ove je godine proširio svoju kulinarsku ponudu, pa tako svi spretni i manje spretni klizači mogu okrjepu potražiti u delicijama američke, talijanske, britanske, švicarske i naravno, hrvatske kuhinje.

Ledeni park i Advent na Zrinjevcu otvoreni su svakog dana sve do 8. siječnja

Advent na Zrinjevcu otvoren je svakog radnog dana od 12 do 23 sata, a vikendima od 10 do 23 sata, a u zimskoj bajci Ledenog parka možete uživati svakog dana od 10 do 23 sata.

 | Author: PR Foto: PR

 

Iskoristite brojne pogodnosti na cijenu ulaznica za klizanje

Cijene ulaznica za klizanje na Ledenom parku iznose 15 kuna, od 10 do 16 sati, te 20 kuna, od 16 do 23 sata, dok je najam klizaljki 15 kuna. Umirovljenici, branitelji i studenti ulaznice za klizalište plaćaju 10 kuna, a djeca do 6 godina kližu besplatno.

Ako putujete vlakom, HŽ Putnički prijevoz omogućuje Vam čak 50% popusta na cijenu povratne karte. Ostvarite i dodatni popust na cijenu ulaznica za klizanje uz predočenje karte HŽPP-a na blagajni Ledenog parka.

Provedite Božić i Novu godinu uz najzabavniji program u gradu

Kako bi što više mogli podijeliti blagdansku radost sa svojim bližnjima, Ledeni park i Advent na Zrinjevcu za vas pripremaju vrhunski provod! Doživite božićnu čaroliju okruženi tisućama lampica uz bogat glazbeni i dječji program koji će vas sigurno ugrijati, a obavezno posjetite i Ledeni park, na kojem ćete se moći gostiti ukusnim božićnim jelima uz zvukove svima poznatih blagdanskih hitova.

Ledeni park otvoren je na Badnjak od 10 do 17 sati, dok će na dan Božića raditi od 17 do 23 sata. Advent na Zrinjevcu na Badnjak će biti otvoren za sve posjetitelje od 10 do 3 sata, dok će na Božić raditi od 17 do 23 sata.

Tražite li idealnu silvestarsku lokaciju za svoju ekipu, rezervirajte stol na vidikovcu Ledenog parka s kojeg će svi obožavatelji jedinstvenog provoda imati pogled na klizalište, bend i vatromet u ponoć, a nešto intimnija atmosfera i najromantičnija zabava u gradu čeka vas samo nekoliko koraka sjevernije, u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac! Projekt organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.