Ljepota i relax 09. rujna 2015.

Depilacija na 'crticu' je najzdravija

Dla-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sumnjamo da će muškarac odustati od seksa ako mu se ne svidi tvoja donja 'frizura', ali nova studija pokazala je da većina muškaraca voli kada im partnerica 'dolje' nema dlaka. Doznaj što muškarci zaista misle o pubičnim frizurama te koje stilove preferiraju

60 posto muškaraca ne voli dlake

Journal of Sexual Medicine proveo je studiju u kojoj je ispitano 1110 studenata i studentica o tome kako održavaju svoje stidne dlake, razlozi njihovih stilova te kakve frizure preferiraju kod svojih seksualnih partnera. Velika većina ispitanika priznala je kako donju 'frizuru' voli držati urednom. Čak 95 posto ispitanika studije je u posljednjih 4 tjedna uklonilo barem dio pubičnih dlaka. 

Polovica žena i jedan od pet muškaraca, rekli su kako obično odstranjuju sve donje dlake. Većina ispitanih muškaraca rekla je kako su u protekla četiri tjedna nisu uopće ili samo malo uredili svoje pubične dlake. Ovaj podatak je vrlo zanimljiv je je čak 60 posto muškaraca reklo kako od partnerice očekuje da bude potpuno bez dlaka.

Što muškarci zaista misle? 

  • Nathan, 23: "Mislim da je stvar higijene biti posve obrijan. Polazim od sebe, pa kako ne bih htio da djevojka vidi da ja imam zapuštenu 'šumu', isto vrijedi i za nju. To je zapravo zdravo jer možeš bolje održavati higijenu."
  • Thomas, 25: "Potpuno bez dlaka mi se sviđa, ali više volim ako postoji barem malo dlaka jer mi se to čini kao avantura. Nikad ne znaš što ćeš vidjeti iza 'zatvorenih vrata'."
  • Anthony, 31: "Ja želim ženu, a ne nekoga tko je u pubertetu pa nema dlaka. Volim kada je 'frizura' njegovana, ali ne potpuno obrijana."
  • Philip, 28: "Radije bih zatekao pravi 'grm' nego one užasne prištiće koji nastaju nakon brijanja. Znam da oni iritiraju i žene, ali vjerujte, grozni su i nama muškarcima."

Najhigijenskija depilacija na 'crticu'

Dina Dražić, kozmetičarka iz Beauty centra Midi navodi kako je u njenom salonu najtraženija brazilska depilacija, odnosno, uklanjanje svih pubičnih dlaka. Također je popularna depilacija na 'crticu', a kozmetičarka nju navodi kao najhigijenskiju jer ipak štiti vaginu od vanjskih nečistoća.

10 znakova da nosiš krivi broj grudnjaka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.