Ljepota i relax 04. prosinca 2014.

Dani otvorenih vrata u Hotelu Dubrovnik

Dub-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hotel Dubrovnik, poznati zagrebački hotel u centru Zagreba čija poželjna lokacija i elegantno uređenje posebno odgovaraju organizaciji svečanosti vjenčanja, organizira Dane otvorenih vrata, 15. i 16. prosinca. Tijekom ta dva dana posjetitelji će moći razgledati dvorane uređene za jedan od najvažnijih i najljepših dana u životu para

Olakšani odabirsvadbenog jelovnika

Smješten na samom Trgu bana Jelačića, zbog svoje je izuzetno atraktivne pozicije, hotel idealna destinacija za organizaciju vjenčanja. Zato će u trajanju Dana otvorenih vrata omogućiti cjelodnevne posjete dvoranama na prvom katu koje će biti postavljene i pomno uređene za svečanu prigodu vjenčanja, s podijem i stolovima u njihovoj organizaciji. Razgledavanje dvorana bit će otvoreno za sve zainteresirane u cjelodnevnom terminu od 9 do 18 sati.

Kako bi posjetiteljima olakšali odabir svadbenog jelovnika, hotel će za vrijeme trajanja dana otvorenih vrata svaki dan od 16-18h omogućiti i degustaciju jela iz bogate svadbene ponude najboljih hrvatskih jela. U svadbenu ponudu hotela uključena je svečana večera, paket pića, jedno noćenje u apartmanu za mladence, 50 posto popusta na redovne cijene soba prilikom rezervacije smještaja za goste na svadbi i do 7 besplatnih parkirnih mjesta.

Pogled na samo srce Zagreba

Osim dvorana za vjenčanje, posjetitelji će imati priliku posjetiti i jednu dvoranu na polukatu koja će biti posebno namještena na način koji pogoduje konferencijama, seminarima ili kakvim drugim službenim događanjima, kojima su potrebne multifunkcionalne, dobro osvijetljene i opremljene dvorane. Hotel Dubrovnik poziva sve zainteresirane koji ovaj važan dan žele ovjekovječiti pogledom na samo srce Zagreba, u nezaboravnom ugođaju elegantno uređenog hotela, da se pridruže Danima otvorenih vrata i upoznaju se s ponudom i specijalnim pogodnostima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.