Ljepota i relax 24. rujna 2018.

Današnji puni mjesec djelovat će transformativno na bliske odnose

Foto: Guliver/Shutterstock Pun Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puni mjesec bit će 24. rujna u 21:54, a poseban je što se pojavljuje samo dva dana nakon jesenskog ekvinocija, koji označava kraj ljetne i početak jesensko-zimske sezone.

"Općenito govoreći, puni mjesec predstavlja kulminaciju, završetak nečega i slavlje povodom obilježavanja tog kraja", kaže Courtney O'Reilly, astrologinja i dodaje: "Ovaj puni mjesec djeluje transformativno i osobu može dovesti do mudrih zaključaka. Mnogi će osjećati da se život nastavlja, događaji se nižu i da se treba prilagoditi i ponašati u skladu s tim."

Astrologinja savjetuje da se energija punog mjeseca iskoristi za promišljanje o vlastitom životu, otpuštanje onoga što više nije dobro za nas i slavljenje novoga što tek treba doći.

Neće biti lako, ali bi moglo biti oslobađajuće

Ovaj puni mjesec je u Ovnu čija je glavna karakteristika impulzivnost. O'Reilly kaže da se to može protumačiti tako što će mnogi osjetiti da im gori pod nogama i da se moraju suočiti sa stvarima koje ih doista zanimaju u životu, unatoč preprekama. 

"Ali, dobro je da budete upozoreni jer stvari mogu postati intenzivne, osobito na polju odnosa. I tu zbog planetarnih aspekata čak može biti i razočaranja i promašenih očekivanja. Iako to ne zvuči optimistično, svaka transformacija može biti put do mudrosti, osobito kada je u pitanju odabir zdravih kvalitetnih odnosa i odbacivanje onih destruktivnih", kaže astrologinja i nastavlja:

Iako zvuči zastrašujuće, sada je vrijeme da odbacimo povez s očiju i suočimo se s velikim pitanjima. Velika je mogućnost oslobađanja od bolnih rana i tereta prošlosti, ali to zahtjeva hrabrost kao i nužnost da se glasno kaže ono što trebamo u odnosima koji nas tište. Neće biti lako, ali će biti vrijedno truda. 

Možda te zanima... Koji mjesec u godini je najbolji za gubitak suvišnih kilograma? Dijeta

Možda te zanima... Na koga i kako će utjecati pomrčina Sunca sljedećih nekoliko mjeseci? Eko

Znakovi koji će biti najviše pod utjecajem punog mjeseca

Puni mjeseca utječe na sve znakove Zodiaka, ali Ovnovi i Vage bi mogli imati više koristi od ostalih znakova. 

"Ovnovi i Vage će posebno osjetiti ovaj puni mjesec. Ovnovi zato jer im je pun mjesec u znaku, a Vage jer je u njima suprotnom znaku. Dakle ovi znakovi bi mogli osjetiti snažne utjecaje, ali i svi oni koji su s njima u bliskoj vezi", kaže O'Reilly.

Ako si u toksičnom prijateljskom odnosu koji te vuče tamo gdje ti se ne sviđa, možda ćeš sada osjećati potrebu da se suočiš s tim više nego ikada prije. Sve bi to moglo biti prilično nezgodno, ali zato novi početak može donijeti odnos kakav zaslužuješ. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.