Ljepota i relax 19. svibnja 2010.

Chilly sapuni za intimnu njegu

Chilly_Small
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Intimno zdravlje svake žene važan je dio njezina ukupna zdravlja i psihofizičkog zadovoljstva. Vaginalna flora žena je vrlo osjetljiva biološka zajednica, a higijena intimnih dijelova tijela jedan je od uvjeta za očuvanje njene ravnoteže od neželjenih mikroorganizama

Najčešće greške u održavanju intimne higijene su nepoznavanje većeg broja žena da postoji potreba korištenja posebnih preparata za intimnu higijenu i njegu. Preparati za intimnu higijenu moraju podržavati obrambene mehanizme koje je samo tijelo razvilo kako bih se obranilo od upale bakterijama.

Zato je jedna od najbitnijih karakteristika odgovarajuća kiselost proizvoda koja će održavati normalnu kiselost spolovila jer ona sprječava prekomjerno umnožavanje bakterija.

Chilly ima preporuku Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju

Budući da je svaka žena jedinstvena i neponovljiva, linija tekućih sapuna za intimnu njegu Chilly u svojoj ponudi ima tri različite vrste tekućih sapuna za intimnu njegu koji su posebno prilagođeni različitim potrebama žena, a odnedavno su za korištenje dobili i preporuku Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju.

  1. Chilly active je tekući sapun za intimnu njegu s ekstraktima timijana i kadulje koji svojom aktivnom formulom štiti intimne dijelove od neželjenog utjecaja bakterija. Osobito se preporuča u slučaju upale, za vrijeme mjesečnice i tijekom trudnoće, kao i nakon boravka u fitness centrima, bazenima i javnim prostorijama gdje je moguća veća koncentracija bakterija.
  2. Chilly fresh je sapun za intimnu njegu koji zahvaljujući prirodnom mentolu pruža osjećaj svježine, te dugotrajnu zaštitu. Namijenjen je ženama za vrijeme mjesečnice, nakon sportskih aktivnosti, u slučaju pojačanog znojenja osigurava dugotrajnu svježinu.
  3. Chilly delicate tekući sapun za intimnu njegu sa svojom umirujućom formulom namijenjen je svim ženama, posebno onima s osjetljivom kožom i sluznicom. Sadrži ekstrakte hamamelisa i aloe vere koji nježno djeluju na pH vrijednost sluzinice ublažavajući neugodan osjećaj nadraženosti i suhoće rodnice.

Sva tri proizvoda su hipoalergenska, klinički testirana i njihova pH vrijednost je u skladu sa prirodnom fiziološkom pH vrijednošću rodnice.

Više info na: www.chilly.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.