Ljepota i relax Prirodno lijepa 29. studenoga 2016.

Čarobni poklon set za Božić: Olival suho ulje i piling gel

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Podarite sebi i svojim najdražima čaroliju njegovane i blistave kože. Uz Čarobni poklon set u kojem se nalaze Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje osjećati ćete se doista posebno.

Čarobni piling gel namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela. Blagog je mirisa i ugodne teksture koja se lako ispire, a njegova nježna pjena ne nadražuje i ne peče oči. Baza mu je prirodni tenzid bez štetnog SLS-a koji ne isušuje kožu, a sadržani emolijentni biolipidi dodatno ju hidratiziraju uslijed čega koža postaje meka i glatka.

Kozmetika koja ne zagađuje okoliš

Pilirajuća zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pomažu u uklanjanju odumrlih stanica s površinskog sloja kože čime se dodatno potiče regeneracija te produljuje njen mladenački tonus i izgled. Čarobni piling gel pronaći će dodatnu simpatiju poklonika prirodne kozmetike s obzirom da je njegova formulacija u skladu sa zahtjevima „zelene kemije“, što znači da nema štetni utjecaj na otpadne vode i ne zagađuje okoliš.

6 prirodnih ulja s vitaminom E

Temeljito očišćena i regenerirana koža spremna je za hranjenje i hidrataciju i Čarobno suho ulje koje u svom sastavu ima čak 6 prirodnih ulja s obiljem vitamina E. Ovo suho ulje namijenjeno je svim tipovima kože, ne ostavlja masni trag, a osim za lice i tijelo, može se koristiti za njegu kose, ali i kao parfem.

Čarobne poklon setove potražite u DM-u, Kozmu, Bipi i Nami po cijeni od 129,90 kn.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.