Ljepota i relax Wellness 29. rujna 2016.

Buđenje boginje - otvoren i autentičan pristup spolnosti

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na Mystic sajmu Zagrebačkog velesajma, autorica Daniela Uzelac predstavit će "Buđenje boginje" - prvu knjigu iz ciklusa "Put Boginje". Knjiga je nastala odabirom postova s istoimene Facebook stranice.

Knjiga je svjedočanstvo unutarnjih pustolovina na putu prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa. Daniela je svoje uvide počela objavljivati 2013. godine. Zahvaljujući autentičnosti, otvorenosti i duhovitosti, stranica Put Boginje, sa svojim snažnim trendom porasta followersa i tisućama klikova mjesečno, postaje jedna od najpopularnijih web lokacija u regiji za buđenje duboke ženstvenosti.

Nova slika o tebi - to si ti ostvarena u punom potencijalu“, upućuje nas Buđenje boginje i podsjeća da se kvalitete naše željene slike mogu nabaviti u svakom nebeskom supermarketu.

 | Author:

Ima ih bezbroj, besplatne su i svuda dostupne: ljepota, zdravlje, radost, ljubav, ženstvenost, senzualnost, smirenost, sigurnost, nepovredivost, jasnoća, mudrost…

Predstavljanje knjige Buđenje boginje i autorice, održat će se na Zagrebačkom velesajmu, u petak, 30. rujna 2016. u 19 sati, na otvorenoj pozornici u Paviljonu 11A.

Usputni seks uzrokuje depresiju?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.