Ljepota i relax 24. prosinca 2017.

Božićna anđeoska poruka svim čitateljima: Kad dijeliš sebe, sve u tvom životu raste!

Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dolazi nam Božić, blagdani, sve je puno lampica, divnih mirisa i nježnih pjesama u zraku. A ako malo "dublje i šire" možete vidjeti, u ovo vrijeme puno je više i Anđela

Vjerujem da je to zbog toga što su nam u ovo vrijeme srca više otvorena, razmišljamo kako usrećiti i iznenaditi jedni druge poklonima, druženjima.

Najviše nam trebaju ljubav i radost

To i jest ono što nam najviše treba u životu - Ljubav i Radost na svim razinama bića. I zato dopustite Anđelima da osnaže to svjetlo u vama kako bi ostalo snažno kroz cijelu godinu. Neka ne bude samo Božić vrijeme kada ćete zagrliti nekog bliskog ili manje bliskog. Svi trebamo ljubav, da bismo ju imali trebamo ju biti spremni i dati. Svakodnevno.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Zatraži anđele za pomoć, oni jedva čekaju

Anđeli su tu da nas podsjećaju na Ljubav i Radost. Dovoljno je dati im dopuštenje za to. Oni će zvoniti i pjevušiti na naše uši i kad utihnu božićne pjesme. Tu su za nas, zbog nas i žele nam pomoći u svemu. Zatražite ih pomoć, za sebe i sve oko sebe. Oni jedva čekaju.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

A ja se veselim dijeliti s vama njihove poruke, priče o njima. To je dio mog životnog puta i zahvalna sam da je tako. Od sada Anđeoske poruke moći ćete pratiti na portalu Zdrava Krava. Divan je to način za započeti dan - anđeoskim dodirom svjetla kroz poruke koje nam šalju. Mene je razveselila ova suradnja, nadam se da će sve to razveseliti i vas.

I jedna božićna anđeoska poruka svima:

"Dopusti si sjati poput svjetla kojim kitiš svoj život. Tvoje je svijetlo toliko snažno da može prevladati svaki mrak. I zato dopusti si sjati dijete. Više i snažnije svakim danom. Ono što čini tvoje svjetlo snažnim si ti - tvoja riječ, misao i osjećaj koji je Ljubav i Radost. I zato rasti u Ljubavi i Radost i dijeli sebe. Kad dijeliš sebe šireći svjetlost koja ti jesi, sve u tvom životu raste. Raste cijeli svemir. Svjetlost si. Ljubav si. Sjeti se da jest tako."

S ljubavlju,

Martina & Anđeli

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.