Ljepota i relax 17. ožujka 2011.

Anita oduševljena darovima iz BIPA-e

Bipa1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Anita Laktašić preuzela je u BIPA-i u Varaždinu poklon bon i poklon paket koje je za nju u nagradnoj igri Zdrave Krave povodom Dana žena osvojio njezin dečko Filip. Rekla nam je da oduševljena poklon paketom jer su u njemu proizvodi koje i inače koristi, a bio je tu i muški parfem, tako da je i dečko ipak nešto dobio

U nagradnoj igri povodom Dana žena, BIPA je darovala vrijedne nagrade za petero čitatelja Zdrave Krave. Među dobitnicima poklon bona za kupovinu u BIPA-i u vrijednosti od 500 kuna i poklon paketa BIPA-inih proizvoda u vrijednosti od 300 kuna bio je i Filip Krpan iz Varaždina. Svoju je nagradu za Dan žena ipak poklonio svojoj djevojci Aniti Laktašić.

Iznenađenje za Dan žena

Nakon što je darove preuzela u varaždinskoj BIPA-i, Anita, 20-godišnja studentica Fakulteta organizacije i informatike, ispričala nam je kako je i sama igrala nagradnu igru na Zdravoj Kravi, ali je njezin dečko ipak imao više sreće. A onda ju je ugodno iznenadio za Dan žena.

"Super mi je poklon paket BIPA-inih proizvoda. U njemu su bile stvari koje i inače koristim za higijenu i njegu lica i tijela, BIPA-inih robnih marki My Face i My Body. U paketu je bio i muški parfem pa je i moj dečko ipak i sam nešto dobio", otkrila nam je Anita.

Razveselio ju je i poklon bon u vrijednosti od 500 kuna, kojeg će kasnije potrošiti na kupnju stvari koje joj budu trebale. Kaže da i inače često kupuje u BIPA-i, a ponekad iskoristi i njihove akcije.

Više info: www.bipa.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.