Kolumne 02. siječnja 2015.

Negativne misli ostaju u prostoru

Dom-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Našu čitateljicu Mateju zanimalo je kako da energetski očisti svoj stan kako bi se u njemu osjećala ugodnije. Bioenergoterapeutkinja Biserka Blašković savjetovala joj je čišćenje mirisima i prošišćavanje zvukom, a neke od savjeta možeš i ti primijeniti i u novu godinu ući s energetski čistim domom

Pitanje čitateljice:

''Prije 11 mjeseci preselila sam se u novi stan. Redovito ga čistim mirisnim štapićima i eteričnim uljima, ali se često osjećam plačljivo. Zanima me kako da očistim stan da se osjećam ugodno?''

Negativne misli zadržavaju se u prostoru

Kada se useljava u novi prostor svakako bi ga bilo dobro pročistiti jer sve što se dogodilo u nekoj zgradi zapamćeno je u zidovima, podu, namještaju, predmetima, biljkama. To je utisnuto u samo tkivo građevine. Ponekad i sami projiciramo razne negativne misli koje se mogu zadržati u našem prostoru duže vremena pa ih je stoga dobro otkloniti odnosno očistiti.

Neki od načina čišćenja prostora:

  1. Čišćenje mirisima – eteričnim uljima, mirisnim štapićima, paljenje kadulje i tamjana.
  2. Stavljanjem krupne morske soli na prozor u svaku prostoriju te nakon tri dana sol treba baciti.
  3. Paljenje svijeća je od vitalne važnosti u obredima čišćenja prostora.
  4. Pročišćavanje zvukom, a to mogu biti tibetanska zvona, zatim kuglice sklada koje proizvode nježan i skladan zvuk. Zvukovi gongova i bubnjeva su vrlo moćni čistači prostora.
  5. Špricanje prostora izvorskom vodom kao i vodom iz prirodnih vodopada vrlo je djelotvorno. To dom čini čistim, svježim i posvećenim.

Preporuka je prostor osnažiti i zaštititi tako da ga se oplemeni cvijećem, kristalima, visećim zvonima, ogledalima, fontanom, akvarijem ili nekim drugim moćnim predmetima. Tada ćete se osjećati sigurno i ugodno u svom domu.

Riješi test i otkrij dišeš li pravilno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.