Pirovo brašno: Kako ga koristiti i koji su najbolji recepti
Pirovo brašno danas je dostupno u gotovo svim trgovinama, a također možeš kupiti i proizvode napravljene od pira poput …
Pirovo brašno danas je dostupno u gotovo svim trgovinama, a također možeš kupiti i proizvode napravljene od pira poput …
Dnevnik recepata Make it Healthy kreiran je s namjerom da inspirira sve one koje žele unijeti i stvarati zdravije navik…
Krupnik ili pir (Triticum spelta) je drevna žitarica porijeklom iz Mezopotamije koja se uzgaja već tisućama godina, iak…
''Ako zdravo živiš, onda i zdravo spavaj'', misao je Zdravke Darer, diplomirane pravnice koju je borba s karcinom…
Žitarice kvinoja i amarant jednostavnostavne su za pripremu i ugodnog okusa, a pir i kamut su vrste pšenice lakše proba…
Kvinoja i amarant podrijetlom su iz Latinske Amerike i prije više tisuća godina bile su osnova prehrane Inka i Asteka. …