7 razloga zbog kojih podrigujete više nego inače
Povremeno podrigivanje je sasvim normalno, ali što kada se događa prečesto? Stručnjaci otkrivaju nekoliko razloga zbog …
Povremeno podrigivanje je sasvim normalno, ali što kada se događa prečesto? Stručnjaci otkrivaju nekoliko razloga zbog …
Ponekad nam se hrana, od najboljeg prijatelja, može pretvoriti u neprijatelja, i to sve zbog genetske predispozicije. E…
Crveno meso, odnosno govedina, janjetina, svinjetina i prerađeno meso poput salama, slanine i kobasica, može kod nekih …
Stručnjaci kažu da promjene u crijevnom mikrobiomu uzrokovane osjetljivošću na hranu mogu utjecati na kardiovaskularni …
Jesi li znala da, ovisno o situaciji, upalu možemo smatrati i dobrom i lošom? S jedne strane, upala je prirodni način p…
Simptomi proljetne alergije javljaju se s prvim lijepim danima u ožujku i početkom polenacije lijeske, dok se kasnije…