Marmelada od čilija i crni češnjak su IN
Atraktivan popratni program i velik broj domaćih i stranih izlagača privukao je čak 15.000 posjetitelja na ovogodi…
Atraktivan popratni program i velik broj domaćih i stranih izlagača privukao je čak 15.000 posjetitelja na ovogodi…
Bezglutenska prehrana sve je veća potreba i trend u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Da hrana bez glutena, može biti it…
U kuhinji chefa Branka Ognjenovića protekli vikend pripremale su se različite slatke delicije na drugoj kuharskoj rad…
Celijakija je trajna nepodnošljivost imunološkog sustava na gluten koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, raž,…
Ususret proljeću i Uskrsu, Gastro.hr i zagrebački Centar Kaptol pozivaju sve građane na Gastro.hr radionice kuhanja k…
'Kuhanje i kuharstvo mom životu daje smisao, ispunjava me i čini me iznimno sretnim. Zato kroz kuhanje volim i drugi…